VIDEO - Rudele și prietenii l-au înmormântat pe afaceristul executat la Arad

Afaceristul executat în stil mafiot la Arad, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Înconjurați de agenți de pază, rudele și apropiații l-au plâns pe Ioan Crișan

Webeditor: Iulian Ciurea miercuri 09 iunie 2021 , 19:36

Moartea afaceristului executat la Arad, încă un mister pentru achetatori
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Mătușa lui Ioan Crișan își îneacă revolta pentru moartea înfiorătoare în lacrimi care nu pot fi stăpânite.

A venit dimineață la casa funerară unde a fost depus trupul neînsuflețit al nepotului ei. O coroană cu un mesaj încărcat de durere reprezintă ultimul adio!

"L-am crescut de mic. Nu știu de ce a trebuit să fie așa ceva, să se întâmple așa ceva, îmi pare așa de rău!", plânge mătușa.

Rudele și apropiații lui Ioan Crișan au stat de vorbă cu polițiștii de mai multe ori în cele 11 zile care au trecut de la atentatul cu bombă. Dar motivele acestui atac sunt un mister.

Moartea afaceristului executat la Arad, încă un mister pentru achetatori

Slujba de adio de astăzi a fost atent supravegheată de mai mulți agenți de pază. Au participat și angajații afaceristului, dar a lipsit directoarea uneia dintre companiile lui Crișan, o femeie în vârstă de 53 de ani, presupusa amantă a bărbatului.

Firma care se ocupă de paza companiilor afaceristului Ioan Crișan este și cea care, în ultimele zile, s-a ocupat de siguranța familiei acestuia.

Declarațiile rudelor și ale angajaților cuprind răspunsuri similare. Nimeni nu știa cu exactitate de vreo amenințăre la adresa victimei.

Cu toate acestea, polițiștii au conturat un scenariu care are la bază răzbunarea în lumea contrabandei cu țigări sau a traficului cu substanțe periculoase.

Cineva a ordonat procurarea bombei de provenineță militară de peste hotare.

Amplasarea s-ar fi făcut după un filaj de câteva zile iar cel care a detonat dispozitivul l-a urmărit pe Crișan de la distanță destul de mică. Însă toate aceste ipoteze n-au dus la găsirea vreunui vinovat.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si