Apar detalii incredibile în ancheta milionarului din Cluj care a ajuns la spital după ce au năvălit hoții peste el în casă. Le-ar fi deschis ușa crezând că bate iubita lui- iar tâlharii s-au năpustit cu pumnii peste el. Ținta atacului ar fi portofelul virtual al tânărului cu care se lăuda pe internet. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

S-a lăudat cu averea și s-a trezit cu tâlharii în casă

Cu astfel de escapade se lăuda pe rețelele de socializare tânărul care a picat în plasa tâlharilor. Victima ar fi obținut o adevărată avere din afaceri cu criptomonede, iar pe internet nu se sfia să își arate bogățiile.

Mașini de lux care valorează sute de mii de euro, avioane private, haine de firmă și vacanțe în destinații exotice- toate au fost ca un magnet pentru infractori.

Tânărul își aștepta iubita să vină în vizită. Atunci când hoții i-au bătut la ușă, a deschis fără să ezite. Doi indivizi mascați au tăbărât peste el, l-au bătut și i-au cerut să le dea portofelul virtual în care ținea criptomonedele. Milionarul s-ar fi luptat cu hoții, apoi s-a baricadat pe balcon și a început să strige după ajutor. Cei doi infractori s-au speriat și au fugit cu mâna goală.Două persoane mascate au intrat peste el! Am înțeles că a fost și o răfuială! Un jaf cu target! Oamenii care l-au jefuit știau ce caută, e vorba de un wallet cu criptomonede!, a spus un vecin.

Deși ar fi milionar, tânărul locuiește cu chirie într-un apartament. În scara de bloc se intră foarte ușor, pentru că multe dintre apartamente sunt închiriate în regim hotelier.

Vecinii habar nu aveau că trăiesc alături de un milionar.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Probabil știau despre ce e vorba. Altfel nu te duci după o persoană la întâmplare, doar dacă știi că are un wallet de criptomonede care e foarte valoros!, a spus un vecin.

Nici nu știu care este vecinul respectiv! Oamenii din bloc nu arată ca și cum ar vrea să etaleze cu..., a spus un vecin.

După atac, tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului au venit și polițiștii care au deschis o anchetă și încearcă să dea de urma hoților. Camerele de supraveghere i-au surprins, însă cei doi aveau fețele acoperite și vor fi mai greu de găsit.

Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale!, au transmis autoritățile.

După ce vor fi depistați de polițiști, cei doi hoți ar putea sta în spatele gratiilor până la zece ani.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Lora sare în apărarea Sânzianei Negru după scandalul de la Electric Castle: ”Bunul simț aruncat la gunoi este mai grav”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO "Suntem rezervați. Se poate întâmpla orice, oricând". Bunica tinerelor gravide, internate după ce s-au spălat cu soluție de oi, mărturii despre tragedia familiei  î


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si