VIDEO | Safari virtual, la Grădina Zoologică din Brașov

Turiștii care ajung la Grădina Zoologică din Brașov au parte de o experientă inedită. Cu ajutorul unor ochelari virtuali, pot sa experimenteze o excursie in Savana Africană. Astfel, vizitatorii se pot plimba printre antilope, girafe si rinoceri, în deplină siguranță.

D.S., marți 03 decembrie 2019 , 13:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Experienta virtuală pe care turiștii care ajung la Grădina Zoologică din Brasov o pot trăi la maximum i-a încântat, în special, pe copii.

Ochelarii de realitate virtuală îi ajută pe turiști să vadă totul în jur. Asta pentru că imaginile sunt vizibile 360 de grade. Experiența este completată de senzațiile fizice care imită traseul autobuzului prin savana africană.

Autobuzul safari a costat aproape 570.000 de lei, iar fondurile au fost alocate de primăria Brașov.

ALIN PÂNZARU - DIRECTOR ZOO BRAȘOV: Aceasta plimbare in sfari a fost facuta in baza unui scenariu pe care noi l-am cerut. Sunt momente, in aceasta plimbare, care va fi foarte placuta si foarte interesanta pentru toti cei care o vor testa.

O excursie virtuală prin savana africană durează 13 minute. Prețul unui bilet este de zece lei pentru copii și 15 lei pentru adulți. Vârsta minimă pentru a călători cu autobuzul virtual este de șase ani.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si