VIDEO - Salvamontist din Argeș, ucis pe banda de urgență de un camion

O clipă de neatenţie şi viteza excesivă au distrus pentru totdeauna o familie. Un cunoscut salvamontist din Argeş a murit nevinovat.

Webeditor: Iulian Ciurea miercuri 26 mai 2021 , 19:16

Salvamontist din Argeș, ucis pe banda de urgență de un camion
Salvamontist din Argeș, ucis pe banda de urgență de un camion
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Mircea avea 45 de ani şi iubea muntele mai presus de orice. Îi plăcea să se aventureze pe cele mai înalte creste şi cunoştea îndeaproape fiecare traseu montan.

Bărbatul era căsătorit şi avea o fetiţă, căreia i-a insuflat pasiunea lui pentru natură. De zeci de ani, era salvamontist şi de nenumărate ori şi-a pus viaţa în pericol

pentru a-i salva pe alţii. Mircea nu a mai putut fi, însă, salvat.

„Mircea a fost colegul nostru de 25 de ani, voluntar, salvator montan voluntar. Era un sportiv desăvârșit, foarte bun tehnic și la ce înseamnă specific de iarnă și la ce înseamnă specific de vară”, spun colegii.

Un accident cumplit cu un camion i-a luat viața unui salvamontist

Salvamontistul şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident, după ce maşina în care se afla a fost spulberată pe banda de urgență de un camion scăpat de sub control. Impactul a fost atât de puternic încât Mircea a pierit pe loc.

Bărbatul lucra la Salvamont Argeş, iar vestea a căzut ca un trăznet pentru colegii săi, care au postat un mesaj emoţionant pe facebook.

„Așa e firul vieții când e dat să se termine, nu pe vârf de de munte, nu acasă, la bătrânețe, nu de boală, ci dintr-o neatenție a altui om.(...) Drum lin, MIRCEA! Dumnezeu să te aibă în grija lui”, au scris colegii.

Şoferul vinovat de accidentul în care a pierit salvamontistul este cercetat acum pentru ucidere din culpă şi riscă ani buni de închisoare. Pentru familie, însă, singura alinare va fi să aprindă o lumânare la cimitir.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
După coronavirus și varianta Delta, o nouă boală face ravagii în lume. Sute de cazuri... După coronavirus și varianta Delta, o nouă boală face ravagii în lume. Sute de cazuri au fost confirmate până la acest moment
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Turiștii se plâng. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă... Turiștii se plâng. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si