VIDEO - Salvare la limită la metrou. Adolescenta a fost scăpată de la moarte

S-a uitat în ochii mei și în momentul acela am tras-o de mână cu toată forța - spune cel care salvat-o la limită de la moarte pe adolescenta de 15 ani care s-a aruncat în fața metroului.

Author: Iulian Ciurea joi 11 februarie 2021 , 19:12

Salvare la limită la metrou. Adolescenta a fost scăpată de la moarte
Salvare la limită la metrou. Adolescenta a fost scăpată de la moarte
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„A văzut că metroul se apropie...

a sărit între șine! Eram aproape și am strigat la ea!”, spune studenta participantă la salvare. 15.35.28

„S-a uitat în ochii mei... nu mă întrebați cum am reușit!”, spune și afaceristul de 24 de ani care a tras-o pe adolescentă din fața metroului.

Camerele de supraveghere din stația Dristor au surprins momentul în care adolescenta de 15 ani- măcinată de o depresie cruntă- se aruncă între șine de tren cu puțin timp înainte să ajungă metroul. Nimeni nu ar fi zis că o minune se putea înfăptui- însă- doi tineri- extrem de curajoși- au sărit imediat să o salveze de la moarte și au reușit în ultima secundă!

Adolescentă salvată la limită de la moarte. Mărturia salvatorilor

Ce doi „îngeri păzitori” ai victimei abia astăzi au făcut cunoștință- înainte să ne povestească acele clipe groaznice. Alexandra are 24 de ani și face masterul în București. Vrea să creadă că fiecare dintre noi am fi acționat la fel ca ea... Recunoaște că a marcat-o profund experiența și refuză să privească acele imagini!

Răzvan e un tânăr afacerist care ne mărturisește că a fost o coincindență fericită să fie acolo. Nu obișnuiește să circule cu metroul- dar ieri se grăbea să ajungă la Unirii- să se întâlnească cu tatăl lui.

„Prietena mea a tipat in spate si a spus ca puteam sa fiu si eu lovit, a fost pur instict, nu am agndit mult, am vazut o si am vrut sa i dau o mana de ajutor! Erou... m as considera daca as vedea o la casa ei cu familie, sa faca majorat, sa treaca peste, sa o vad cu familie si atunci ma consider erou!”, spune Răzvan.

Adolescenta salvată de la moarte are un istoric de situații limită

Adolescenta care a vrut să-și încheie socotelile cu viața într-un mod atât de brutal a fost internată la spitalul Obregia din Capitală. Se pare că nu e la prima tentativă de suicid- iar asta din pricina unui tată agresiv- de care se săturase până peste cap. De două ori a încercat să-și ia viața cu pastile și de fiecare dată a fost salvată la limită de medici. Acum- divorțul părinților- tot din cauza scandalurilor- ar fi împins-o iar la marginea prăpastiei.

Dincolo de drama fetei- incidentul ridică încă o dată o problema panourilor de securitate la metrou. Au trecut mai bine de trei ani de când autoritățile promit să le monteze- ca să nu mai avem parte de astfel de scene- dar nimeni nu a făcut încă nimic.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si