VIDEO - Săptămâna modei la Paris. Botezatu a impresionat

Designerii români au adus colecții noi la Săptămâna Modei de la Paris. Cătălin Botezatu și Clara Rotescu au impresionat.

Author: Iulian Ciurea joi 08 octombrie 2020 , 14:21

catalin botezatu paris
Catalin Botezatu[Sursa foto: Cancan]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Prima reacție a Mishei, după ce s-a aflat că a fost înșelată de Connect-R în timpul mariajului. A luat o decizie la care nimeni nu se aștepta- wowbiz.ro

"Pe aceste vremuril grele încercăm să ne expunem colecțiile, e destul de greu. E altfel pentru că sunt restricții peste tot", spune Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu- colecție impresionantă la Săptămâna modei la Paris

In premiera, Catalin Botezatu a expus la saptamana modei de la Paris, o linie de tinute cu preturi accesibile, pornind de la 50 de euro.
"Am realizat o colecție mai mult decât vandabilă cu prețuri care pornesc de la 50 de euro și 200 de euro ajunge o rochie", spune designerul.
Chiar daca la editiile anterioare, designerii romani faceau spectacol, de aceasta data au impresionat cu unicitatea colecțiillor expuse în cadrul târgului.

Săptămâna modei la Paris- Botezatu, suprinzător

"Uitați când spun- uite aici ce frumos avem niște chestii, aplicații, toate acestea material, sunt materiale printate de noi, cu foarte multă dantelă, multă eleganță și rafinament", spune Botezatu.
20 de creatori români și-au expus tinutele cu gândul să atragă atenția marilor cumpărători din toată lumea.
"Din păcate nesiguranța care ne pândește la fiecare pas se resfrânge asupra domeniului nbostru de activitate. Desi aceasta ar trebui să supraviețuiască tuturor timpurilor aceasta este suficient de mult afectată din cauza absenței turiștilor și a buy-erilor internaționali", spune designer-ul Clara Rotescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si