Recent, fosta prezentatoare Cristina Cioran și tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, și-au anunțat despărțirea. Separarea celor doi a surprins pe toată lumea, mai ales că vedeta a fost cerută în căsătorie. După despărțire, cei doi par că nu au rămas în relații prea bune. 

Bărbatul i-a scuipat pe jurnaliști

Astăzi, Cristina Cioran a fost surprinsă în lacrimi pe stradă de jurnaliștii Kanal D, după o ceartă cu fostul ei iubit.

Nu se știe exact motivul disputei, dar pe filmarea de la fața locului se aude cum fostul iubit o întreabă de cheia casei, iar vedeta îi răspunde că ”nu are cheia”.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

În momentul în care a sesizat prezența jurnaliștilor, bărbatul a început să devină agresiv și să le adreseze injurii. Mai mult, după ce echipa s-a prezentat ca fiind de la Kanal D, bărbatul s-a apropiat de geamul mașinii în care se aflau jurnaliștii și i-a scuipat.

Cei doi s-au despărțit acum câteva luni

Alex Dobrescu este designer și are o afacere cu haine în cartierul Floreasca din București.

El și prezentatoarea Cristina Cioran sunt despărțiți de câteva luni.

Recent, Cristina a făcut câteva dezvăluiri despre fostul partener și a dat de înțeles că ar există tensiuni între cei doi.

Vedeta a mărturisit că își dorește să petreacă sărbătorile alături de fetița ei în străinătate, însă acest lucru nu este posibil. Pentru a o putea scoate pe fetiță din țară are nevoie de aprobarea fostului partener, iar acesta nu este dispus să o dea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si