VIDEO - Scandal la protestul de la Ministerul Sănătății. Bărbat bătut

Intrarea în Ministerul Sănătății a fost scena unui scandal grotesc - provocat de două individe care nu lipsesc de la niciun protest: Cosmina Cerva și Oana Lovin

Author: Iulian Ciurea joi 15 aprilie 2021 , 19:17

Scandalul de la Ministerul Sănătății barbat batut
Scandalul de la Ministerul Sănătății
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Individele care atacă furibund și-l lovesc cu sete pe bietul fotograf sunt protestatarele de serviciu Codruța Cerva și Oana Lovin- în trecut videochatistă de

meserie. Tânărul e simpatizantul fostului ministru Vlad Voiculescu și venise din proprie inițiativă să strângă afișele și sacii de gunoi de pe treptele clădirii.

Asta le-a înnebunit pe activiste. Una dintre ele i-a vărsat tânărului o cafea fierbinte în cap- l-a călcat de mai multe ori pe mâini- iar cealaltă l-a lovit de mai multe ori.

La scenele vioelnte au asistat nepăsători câțiva jandarmi- care teoretic aveau misiunea să le oprească... Practic- au intervenit abia când tânărul agresat bătea în retragere- și nu să oprească pornirile celor două individe- ci să îl îndepărteze pe el.

Protest cu scandal uriaș și bătaie la Ministerul Sănătății

În cele din urmă bărbatul a sunat la 112 și a solicitat intervenția unui echipaj de poliție, dar și a unei ambulanțe. Cu agenții de față- Cerva și Lovin au continuat spectacolul dezgustător... ba chiar i-au ironizat și pe ei.

„Protestele presupun să respecți legea, îți spui oful, dar nu instigi sau comiti acte de violență împotriva altora. Asta nu e protest.

Apeleaza la tactici nepermise de lege si de bunul simt! Aceste doamne nu sunt protestatari, sunt agitatori”, spune sociologul Ciprian Necula.

Același comportament parcă rupt din Evul Mediu l-au avut și când fostul secretar de stat din ministerul sănătății Andreea Moldovan a părăsit clădirea.

„Ele nu sunt atât de interesante dar sigur că exotismul ăsta si coborârea barierelor de limbaj, coborârea nivelului sub orice limită decât am avut până acum e util pentru unii in politică pentru că mânjește prin asociere. Mânjeala se lipește... ăsta e mesajul!”, spune specialistul în științe politice Sorin Ioniță.

În schimb – la Brașov – fostul secretar de stat – considerat unul dintre cei mai buni medici din oraș- a fost așteptat cu flori în semn de respect.

Individele violente de la protest au fost amendate, urmează să fie audiate de procurori

Oana Lovin și Codruța Cerva s-au făcut remarcate în spațiul public anul trecut prin poziții pro-PSD, pro- Dragnea și prin atacuri virulente împotriva lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Nicușor Dan.

Sunt cap de afiș la fiecare manifestație organizată împotriva măsurilor restrictive impuse de pandemie și sunt susținătoare convinse ale teoriilor conspirației. Tot ele au fost protagonistele unui scandal de proporții la Spitalul Foișor- atunci când mai mulți pacienți au fost evacuați. Cele două aproape că se urcau peste bieții bolnavi cărați cu tărgile pentru a-i huidui pe medici și ambulanțieri.

Pentru episodul violent de ieri cele două au fost sancționate de Jandarmerie cu câte 400 de lei- iar după ce tânărul agresat a depus plângere a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Cele două nu au fost chemate încă în fața unui procuror pentru a da explicații.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si