VIDEO | Scandal la spital, viral pe Internet. Mai mulți rezidenți s-au revoltat. Reacția conducerii

Unul dintre cele mai mari spitale din Capitală este zguduit de un scandal de proporții. Protagoniști sunt un grup de rezidenți și coordonatoarea lor de pe secția de nefrologie, iar imaginile neînţelegerilor dintre ei au devenit virale pe internet!

Author: D.S. vineri 13 decembrie 2019 , 20:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În imaginile postate, pe o reţea de socializare, de unul dinte cei 7 medici rezidenți implicați în scandal, se vede cum aceștia îi repoșează coordonatoarei faptul nu li se dă voie să se semneze în condică deși, spun ei, unii erau în gardă de aproape 30 de ore.

În replică, repezentanții spitalului spun că imaginile apărute în sațiul public nu refectă realitatea și că, de fapt, conflictul a plecat de la faptul că rezidenţii au refuzat să lucreze cu anumiţi îndrumători.

Drept urmare, medicul i-a trecut absenţi în condică, fapt ce a stârnit revolta acestora.

Citeste si: VIDEO| Comportamentul agresiv al lui What's Up, explicat de psihologi

ILEANA VĂCĂROIU- ȘEFA SECȚIEI DE NEFROLOGIE A SPITALULUI "SF. IOAN": Nu vor să lucreze cu alți medici decât cu cei doi. Au adus diferite jigniri celorlalți medici. Mie mi-au reproșat că nu vor să vină la vizită pentru că nu le-am semnat pontajele.

Totul s-a întâmplat pe secția de nefrologie a spitalului Clinic de Urgență Santul Ioan din Capitală, locul care până în urmă cu două luni a fost condus de profesorul fals Alexandru Checheriţă, despre care cei din spital spun că ar fi în spatele întregului scandal.

ILEANA VĂCĂROIU- ȘEFA SECȚIEI DE NEFROLOGIE A SPITALULUI "SF. IOAN”: Când i-am invitat să vină, au refuzat. Inițial că nu îi lasă domnul coordonator, apoi și-au asumat.

La raportul de gardă nu vor să vină! Nu știu, nu le folosește nici acesta.

Cei 7 rezidenți refuză în continuare să se lase coordonaţi de medicii care au fost desemnati de Ministerul Sănătăţii să le fie îndrumători!

Citeste si: Caz halucinant la spitalul din Pașcani. O femeie internată pentru o durere la picior a fost externată cu răni deschise și a murit după două săptămâni


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este... Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si