Scenariul unui asasinat ca-n filmele mafiote a fost descoperit după mai bine de un deceniu lângă București. O bătrână ar fi fost ucisă la comanda nepoatei și a fiicei, cea din urmă fiind cercetată la vremea respectivă pentru trafic de droguri. S-a temut că bunica ei o va de gol și a decis să o scoată din schemă într-un mod de-a dreptul oribil. Iubitul tinerei a fost unul din protagoniștii crimei și tot el le-a denunțat în cele din urmă.

Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Zugrav, asasin la comandă. A ucis o femeie pentru 10.000 de euro și un scuter

Oribilul asasinat s-a derulat în urmă cu 13 ani- dar abia acum a ieșit la iveală scenariul demn de filmele cu mafioți- după ce individul condamnat pentru moartea bătrânei a povestit totul unui alt deținut.

Astfel- anchetatorii aveau să afle că nepoata victimei era cercetată pentru trafic de droguri- iar bătrâna- care stătea în comuna Gruiu de lângă București- urma să fie audiată de procurorii Diicot.

De teamă să nu spună ceva- tânăra ar fi vrut să-i închidă gura pentru totdeauna și ar fi pus la cale un plan diabolic- în complicitate cu soțul și cu mama sa.

Ar fi căutat un asasin la comandă și l-ar fi găsit pe un zugrav care- pentru 10 mii de euro și un scuter- a comis crima. Nu singur însă- ci laolată cu soțul nepoatei. Acesta din urmă a fost singurul condamnat atunci- la 22 de ani de închisoare.

„Îngrozitor. Cum să faci așa ceva?... Cred că pentru asta a făcut! Nici nu îți vine să crezi.

Îți crești copilul.... te omoară pentru ce?”, a spus un vecin.

Acum, după rejudecarea dosarului, judecătorii le-au condamnat pe cele două femei mamă și fiică, la câte 20 de ani de detenție. Iar pe zugrav la 10 ani. Fiica bătrânei ucise spune că nu are nicio vină în toată povestea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

„Eu am încredere în continuare în justiție și în Dumnezeu că mi se va face dreptate!”, a spus fiica bătrânei.

Unii vecini spun că ar fi existat unele bănuieli încă din 2011- când bătrâna a fost ucisă.

„Ce s-a auzit atunci? Că nepoata ar fi pus la cale totul. Deci, se bănuia de atunci... era dintr-un sat vecin de aici!”, a spus un vecin.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Fostul soț al Chiarei Ferragni, Fedez, din nou pe mâinile doctorilor. Primele declaraţii ale rapperului: "Pentru îndepărtarea tumorii mi-au cusut organele"- radioimpuls.ro

Curtea de Apel București urmează să dea sentința definitivă în acest caz șocant- însă e greu de crezut că cineva mai scapă în libertate după astfel de pedepse.

Citește și: Trei frați, bătălie în instanță pentru afacerea de milioane a familiei. Decizia surprinzătoare a judecătorului, după ce tatăl lor a modificat testamentul înainte de a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si