VIDEO | Scene apocaliptice în Australia. Zeci de case au fost distruse în ultimele 24 de ore în urma incendiilor devastatoare

Imagini apocaliptice vin din Australia. Dealurile de lângă oraşul Adelaide sunt în flăcări, iar zeci de case au fost distruse în ultimele 24 de ore. Sunt peste 50 de răniţi care au avut nevoie de spitalizare. Situaţia este catastrofaşă, anunţă autorităţile care, ieri, făceau un anunţ tulburător pentru cei prinşi în capcana de foc, când le-a transmis că e prea târziu să mai poată fugi.

M.A., duminică 22 decembrie 2019 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aceste imagini au fost înregistrate pe muntele Albastru. Flăcările urcă până în vârf şi lasă impresia unei cascade de foc. Pompierii care luptă să stăvilească incendiile sunt, de multe ori depăşiţi. Nici vremea nu-i ajută. Sunt temperaturi record, iar vântul face ca vâlvătaia să înainteze rapid.

Sunt scene ale neputinţei salvatorilor. Focul înaintează rapid şi lasă în urmă doar scrum şi durere.

În curtea acestor oameni a rămas doar caroseria maşinii care se afla în garaj.

Citeste si: Moarte suspectă: doi soți au fost găsiți morți în baia din sauna publică din Siret

Citeste si: Incendiu violent într-un bloc din Beclean. Pompierii au evacuat 30 de persoane: ”Arde pe o suprafață de aproximativ 100 mp”

Citeste si: Cel puţin 175 de minori, abuzaţi de membri ai Legiunii lui Cristos

Parcă a venit iadul pe pământ, spun toţi cei care au reuşit să scape din calea focului.

Întreaga localitate pare să fi dispărut de pe hartă. Incendiile s-au propagat rapid în ultimele ore, în ciuda încercării autorităţilor de a le opri. Salvatorii sunt însă mulţumiţi că nu au existat pierderi de vieţi omeneşti în acest răstimp. Din cele peste 50 de persoane rănite, jumătate sunt pompieri.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si