Mai mulți angajați de la Metrorex au trecut prin clipe de panică, iar o casieriță a ajuns la spital după ce ar fi fost intoxicată cu gaze la locul de muncă. Incidentul ar fi avut loc după ce între stațiile de metrou Constantin Brâncuși și Râul Doamnei ar fi avut loc o scurgere de gaze. Reprezentanții au refuzat să ofere informații- chiar dacă și astăzi- o echipă ISU a fost prezentă la metrou pentru verificări, a

transmis Cristian Sabbagh.

Scurgere de gaze la metrou

Într-o tăcere de nedescris. Așa au avut loc astăzi verificările la stația de metrou Constantin Brâncuși- după ce mai multe persoane s-au simțit rău în urma unei scurgeri de gaze.

Chiar dacă echipa spune că nu a avut loc nicio scurgere- mirosul de gaze a putut fi simțit din plin cu o zi înainte- mai ales de cei care lucrau acolo. Patru angajate și trei agenți de pază au acuzat simptome de intoxicație. O casieră a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale- în timp ce restul au primit ajutor la fața locului.

Metrorex a transmis astăzi un comunicat prin care a confirmat doar că personalul a sesizat un- miros înțepător- și și-a asigurat călătorii că zona este monitorizată atent.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, care au efectuat măsurători cu aparatele portabile. În urma acestor măsurători, ISU nu a mai dispus măsuri care să aibă impact în transportul public de persoane.

În plus, reprezentanții de la metrou au anunțat că este monitorizat atent nivelul de gaze de la subteran și au dat asigurări că sistemul de ventilație funcționează în parametri optimi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si