VIDEO- Șeful piețelor din Timișoara, reținut pe aeroport de autorități

Un funcționar plătit din bani publici, cunoscut ca fiind bogat și influent în Banat, a fost reținut pe aeroportul din Otopeni în timp ce voia să fugă din țară.

Author: Iulian Ciurea joi 25 februarie 2021 , 19:27

Seful pietelor timisoara SUA
Șeful piețelor din Timișoara a fost reținut
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ionut Nasleu- cel care în fotografii apare că duce o viață de lux și trăiește mai mult peste hotare decât în țară, a fost- timp de peste un deceniu

, angajat în funcții publice și- totodată, extrem de bogat. În ultimii ani a fost șef al piețelor din Timișoara și, chiar dacă era un personaj cunoscut la nivel local, a devenit celebru în țară abia după ce a sfidat regulile cu bună știință.

Recent, a ieșit la iveală că- la începutul pandemiei- când România era în carantină totală, milionarul și-a trimis angajații cu mașina de serviciu la București. Nu cu treburi oficiale, ci ca să-i aducă la Timișoara iubita de ocazie, care locuiește în Capitală.

„Am vrut să merg la Timișoara, am vrut să merg cu mașina mea personală. A zis că drumul este prea lung și că nu are rost și că trimite el pe cineva”, spune fosta iubită.

Chiar înainte să plece în SUA, șeful piețelor a fost reținut pe aeroport

Gurile rele spun că Ionut Nasleu, care câștiga undeva la 12.000 de lei lunar, îi făcea toate poftele iubitei pentru care a încălcat legea. I-ar fi dat bani inclusiv de operații estetice și s-ar fi certat, ulterior, cu ea, pentru că tânăra ar fi cheltuit prea mult.

„Am petrecut câteva zile împreună și chiar este un om minunat. Este un om credincios, lucru care m-a uimit și pe mine”, spune fosta iubită.

Despre toate acestea dar și despre alte lucruri din viața controversata a milionarului au scris doi jurnaliști din Timișoara, soț și sotie. După articolele recente, aceștia ar fi fost amenințați și șantajați de Ionut Nasleu.

Șeful piețelor a fost reținut pentru șantaj

Jurnaliștii santajati au depus plângere la poliție, așadar fostul șef de piețe a fost ridicat de polițiști pe aeroportul Henri Coandă, chiar înainte să fugă in SUA, unde ar avea afaceri și proprietăți.

„Cu santajistii n-am negociat si nu voi negocia niciodata”, spune Nasleu.

Ionut Nasleu este acum cercetat penal și a fost dat afară din funcția de șef al piețelor. Despre el se știe că este prieten cu mai mulți interlopi și că era un apropiat al fostului primar din Timișoara, Nicolae Robu și al soției acestuia. Deseori aceștia se pozau împreună la evenimentele cu pretenții din oraș.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si