Incidentul tragi-comic a fost anunţat ieri, prin 112, de către soţul femeii.

Bărbatul a primit un telefon anonim în care i se spunea că soţia lui a fost răpită şi ţinută cu forţa în casa ginerelui său. Acelaşi ginere ar fi încercat, de fapt, să se răzbune pentru că fata socrului său s-ar fi despărţit de el.

5.000 de lei pentru răscumpărarea femeii

Totodată, vocea telefonică cerea suma de 5.000 de lei pentru răscumpărarea femeii în vârstă de 36 de ani.

Imediat poliţiştii din Gorj au început cercetările şi au deschis dosar penal pentru şantaj, răzbunare şi lipsire de libertate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Zeci de copii răpiți de la școală. Unde s-a întâmplat nenorocirea

După câteva ore de căutări, femeia a fost găsită în timp ce se deplasa spre Târgu Jiu, un oraş aflat la 40 de km depărtare de casă.

După ce a fost audiată, presupusa victimă a recunoscut că şi-a înscenat, de fapt, răpirea doar ca să obţină suma de 5000 de lei de la soţul său. Femeia a fost reţinută pt 24 de ore, iar pe numele ei s-a întocmit dosar penal pt șantaj și inducere în eroare a organelor judiciare.

Citeste si: Fata în vârstă de 15 ani, răpită în Târgu Mureș, a fost găsită

În acest caz, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg Jiu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si