Locuitorii de pe strada Plevnei, din Galați, aproape că au răsuflat ușurați: asfaltul a apărut și-n cartierul lor, marea minune a anului 2021. Numai că soarta le-a jucat feste și s-au trezit cu un nou șantier, la scurt timp după asfaltare.

Stradă asfaltată după ani de zile, spartă de muncitori. Motivul sună ireal

La trei zile după ce au turnat primul strat de asfalt, muncitorii și-au dat seama ca au omis sa tragă o țeava de gaz care alimentează consumatorii de pe aceasta strada.

Așa că au pus din nou picamerele in funcțiune și au săpat un șanț de peste 20 de metri lungime, au racordat țeava și au acoperit șanțul, însă... cu pământ.

Citeste si: Progrese incredibile în construcția Drumului Expres Craiova-Pitești. Când va fi gata

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Au terminat vineri de asfaltat și luni au venit și au început să sape acolo să tragă gaz metan. Facem o lucrare de câte ori? Ei, așa-i la noi, la români. Unul coase și altul vine și descoase. ”, a spus revoltat un localnic pentru Știrile Kanal D.

Străzile din Galați, în plin proces de modernizare 

Mai multe străzi din Galați au intrat într-un amplu proces de modernizare pentru 4 milioane de lei.

Lucrările ar fi trebuit finalizate în 2019, dar întârzierile s-au tot adunat.

„La noi așa se face întâi... se face o lucrare: strâmbă, bună, mai așa, când au lăsat-o cu gropi am avut apă în curte. Aici au făcut treburile de mântuială. Nu se uită că nu curge apa de la vecini.”, a spus un alt localnic pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: Mai multe familii din judeţul Neamţ au rămas izolate după ruperea unui podeţ din lemn

Gălățenii spun că Dorel a dat lovitura și în alte zone ale orașului

„Dar ce mare lucru, au făcut în centru... darămite aici. Acolo unde au fost semafoarele(...) Acolo la Potcoava de Aur, la Traian, au spart ca să pună semafor. După ce au asfaltat drumul, bineînțeles.”, a declarat un alt localnic pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: Rudele muncitorilor morți pe șantierul ilegal din Capitală, dezvăluiri cutremurătoare: „Am aflat de la televizor...”

Deși pare imposibil, există și o veste bună. Pe strada respectivă s-a turnat doar stratul de uzură. Asta înseamnă ca va mai urma o rundă de asfaltări, așa că la final n-ar trebui să se observe lucrările întârziate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si