VIDEO - Soacra și soția, bătute și sechestrate de un bărbat cu probleme psihice

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, cu probleme medicale, şi-a bătut soţia şi soacra şi le-a sechestrat în apartamentul în care locuiau.

Webeditor: Iulian Ciurea luni 07 iunie 2021 , 19:12

Soacra și soția, bătute și sechestrate de un bărbat cu probleme psihice
Soacra și soția, bătute și sechestrate de un bărbat cu probleme psihice.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Doi mascați de la trupele speciale urcă pe o scară pentru înălțime și intră pe geamul locuinței de la etajul 1.

Așa începe operațiunea incredibilă.

Autoritățile voiau să ajungă în apartamentul în care un bărbat de 60 de ani, cu probleme psihice își sechestrase soacra și soția după ce le-ar fi snopit în bătaie.

În timp ce polițiștii au intrat pe geamul locuinței cu ajutorul unei scări, o parte dintre mascați au spart ușa apartamentului pentru a se asigura că cele două femei sunt în siguranță. Bărbatul a fost imobilizat, iar acesta a fost internat într-o secție de psihiatrie.

Deși tratat pentru probleme psihice, un bărbat și-a bătut și sechestrat soacra și soția

Cu câteva ore înainte că scandalul să izbucnească, individul în vârstă de 60 de ani a dat semne că ceva este în neregulă cu el. Avea probleme de sănătate de mai bine de 20 de ani și urma tratament medicamentos, care i-ar fi cauzat o stare de neliniște, povestesc rudele.

„I s-a pus o nălucă cum că vezi, Doamne, eu am o legătură cu nu știu cine. La 3 noaptea eu am auzit ușa, că el a stat toată noaptea la ușă să vadă dacă așa este. Când am ieșit din cameră să văd ce se întâmplă și am auzit ușa, zice- "De ce nu dormi? Îl aștepți pe ăla?" Deci deja avea ideea formată în cap”, povestește soția bărbatului.

Speriata de comportamentul soțului, femeia și-a sunat fratele. Omul a venit la apartament și a încercat să deschidă ușa, dar situația s-a înrăutățit.

„A început să dea în mine, spune-mi cine-i ăla, cine-i ăla. Eu eram aici. Și m-am dus aici, maică-mea ieșea din baie, m-am dus să-i spun.. Până să mă duc eu, ea a venit aici și, dând în mine, a lovit-o și pe ea”, spune șocată femeia.

După ore bune de negociere fără niciun rezultat între rude și bărbat, cumnatul lui a alertat poliția. Când forțele de ordine l-au imobilizat, bărbatul s-a așezat pe podea și nu a mai scos o vorbă.

Soacra și soția bărbatului, șocate după incidentul violent

Cea care a avut cel mai mult de suferit a fost soacra individului, care se deplasează cu ajutorul unor cârje.

„A închis ușa cu cheia și nu mai vrea să ne-o dea, că să nu ieșim din casă, că vine cineva peste noi. Au mai fost astfel de incidente... Niciodata ca acum. Au mai fost, da, dar mai puțin. Îi venea așa și îl ținea câtva și îi trecea”, spune soacra bărbatului.

Panicați au fost și vecinii care ieri seară au auzit zgomote, bătăi în uși și sirenele polițiștilor.

„Am văzut când l-au scos afară, că se căzneau cu scara, să urce, nu deschidea, voiau să spargă ușa, nu aveau cu ce”, povestesc vecinii.

După audieri, bărbatul a fost internat la psihiatrie, unde își va continua tratamentul, sub supravegherea medicilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi violenţă în familie, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria din Craiova.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si