VIDEO şocant: Bătaie între un PSD-ist şi un PNL-ist, în sediul BEC Vrancea

Membrii PNL Vrancea acuză că un candidat PSD, fost viceprimar al Focşaniului, a sechestrat şi agresat un liberal care verifica listele de semnături.

Andreea Stoica, joi 20 august 2020 , 17:26

Bătaie între un  PSD-ist şi un PNL-ist, în sediul BEC Vrancea
Bătaie între un PSD-ist şi un PNL-ist, în sediul BEC Vrancea
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un incident petrecut la Biroul Electoral de Circumscripţie Focşani a fost reclamat de către membrii PNL Vrancea, care acuză că un candidat PSD, fost viceprimar al Focşaniului, a sechestrat şi agresat un liberal care verifica listele de semnături pentru susţinerea candidatului PSD la Primăria Focşani Cristi Misăilă. Liberalii afirmă că reprezentaantul PNL nu a ripostat agresiunii, întrucât într-o mână avea telefonul, cu care filma, iar cealaltă mână era în ghips.

Incidentul dintre Bogdan Matişan şi Cristi Irimia s-ar fi produs în sediul Biroul Electoral de Circumscripţie Focşani

PNL Vrancea susţine, într-un comunicat, că incidentul dintre social democratul Bogdan Matişan şi liberalul Cristi Irimia s-ar fi produs în sediul Biroul Electoral de Circumscripţie Focşani, sub privirile preşedintelui BEC Focşani, judecător Loredana Arhip.

Conform comunicatului, reprezentantul Partidului Social Democrat Vrancea în BEC Focşani, Bogdan Emilian Matişan, ”l-a lipsit de libertate în mod nelegal, reţinându-l contra voinţei sale în incinta încăperii pe Cristi Irimia, împuternicit de către PNL Vrancea să consulte lista susţinătorilor candidatului PSD la Primăria Focşani, Cristi Valentin Misăilă”.

Citeste si: VIDEO - Milionarul acuzat că ar fi încercat să își ucidă soția a fost arestat. Declarațiile cutremurătoare ale martorilor

Ulterior, spun liberalii, Bogdan Emilian Matişan l-a lovit peste braţ pe reprezentaBătaie între un PSD-ist şi un PNL-ist, în sediul BEC Vrancea ntul PNL când acesta îl filma.

”Matişan a fost deranjat de semnăturile în neregulă descoperite de Cristi Irimia în momentul consultării listei semnăturilor pentru susţinerea lui Misăilă şi în urma unor telefoane şi presiuni a reuşit să o determine pe judecătoarea Loredana Arhip să nu îi mai permită reprezentantului nostru consultarea integrală a listelor de susţinători ai candidaţilor PSD. Iniţial, reprezentantul PNL primise acordul pentru consultarea listelor, chiar din partea judecătoarei Arhip, PNL Vrancea fiind operator de date cu caracter personal.”, transmit liberalii.

Liberalul Cristi Irimia a anunţat că va face plângere penală

În urma incidentului, liberalul Cristi Irimia a anunţat că va face plângere penală împotriva fostului viceprimar Bogdan Matişan, acuzând faptul că a fost lipsit de libertate şi agresat.

”Facem precizarea că reprezentantul nostru filma cu mâna dreaptă, iar mâna stângă o are în ghips, în această situaţie orice acuzaţie îndreptată împotriva reprezentantului nostru fiind hilară. Totodată, PNL Vrancea va sesiza Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea cu privire la semnăturile posibil falsificate descoperite în dosarul candidatului PSD Cristi Misăilă.”, transmite PNL Vrancea.

Citeste si: Un bărbat a sărit în ajutorul unei femei agresate pe stradă și a fost înjunghiat

De altfel, candidatura primarului Focşaniului, Cristi Misăilă, propus de Partidul Social Democrat pentru un nou mandat, cu susţinerea Pro România, a fost contestată de liberali, care reclamă că în dosarul său de candidat figurează un domiciliu fictiv.

În plângerea adresată Judecătoriei Focşani de Nicu Tănase, preşedintele PNL Focşani, se arată nu sunt respectate condiţiile cu privire la dovada domiciliului pe raza unităţii administrative teritoriale unde candidează. Mai exact, Cristi Misăilă figurează în cartea de identitate cu domiciliul la locuinţa ANL pe care a avut-o în Focşani până în anul 2018, când a renunţat la ea şi a predat-o primăriei. Cel puţin aşa cred liberalii, care totuşi nu sunt siguri dacă Misăilă şi-a schimbat sau nu domiciliul în buletin între timp. Primarul Focşaniului, Cristi Misăilă, spune însă că documentul său de identitate este în regulă, totul fiind doar manevre politice.

Citeste si: Scandal uriaș! Lino Golden, făcut praf pentru colaborarea cu Jador! Raju de la ”Puterea Dragostei” i-a dat umilință! Exclusiv

Constestaţia depusă la Judecătoria Focşani va fi judecată, cel mai probabil, în cursul zilei de vineri.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: "Te sparg in... S-a rupt lantul de iubire intre Jador si Bogdan Mocanu?: "Te sparg in bataie..." Mesajul cantaretului pentru Faimosul de la Survivor Romania 2021
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc... Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"
monitorulcj.ro
Zodiacul dragostei. Ce zodii formează cea mai bună relație de cuplu Zodiacul dragostei. Ce zodii formează cea mai bună relație de cuplu
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si