Intamplarea extrem de emotionanta s-a petrecut de Ziua Independentei Indiei, cand un barbat i-a spus Geetei, o femeie de 45 de ani, ca a auzit miorlaitul unui pui de pisica in canalizarea din zona. Geeta nu a stat pe ganduri si s-a dus la locul cu pricina, s-a asezat pe pamant si a bagat mana in teava de canalizare in care se scurgea apa de la ploaie. Femeia a scos de acolo un bebelus nou nascut, care avea cordonul ombilical infasurat in jurul gatului si care scancea incet, cu ultimele lui puteri.
Momentul in care pruncul a fost scos din canalizare a fost filmat si este extrem de emotionant. Geeta, l-a apucat cu blandete de picioare pe copilas si l-a scos din canalizarea sapata in paman, apoi l-a spalat cu apa adusa intr-un vas mic si l-a dus la spital. Va avertizam ca imaginile pot avea un puternic impact emotional!

Medicii au descoperit ca pruncul respira cu dificultate si l-au internat pentru tratament. Baietelul si-a dorit foarte tare sa traiasca si i-a surprins pe toti cand s-a insanatosit in doar cateva zile, dupa ce medicii i-au acordat ingrijiri speciale. Geeta, care este mama unei fetite vrea sa ii puna baietelului numele Suthanthiram (Libertate). Presa locala a intervievat-o pe femeie, care a spus ca reactia ei a fost una spontana si nu a stat deloc pe ganduri cand a auzit de la laptar ca se aude un sunet din teava canalizarii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

" In timp ce mai multi oameni stateau si se

uitau, m-am aplecat si am bagat mana in teava ingusta si am simtit copilul inauntru. A fost dureros sa gasesc un copil aruncat in halul asta. Imi este clar ca cine l-a abandonat l-a impins adanc in teava canalizarii ca sa nu poata fi vazut. Nu cred ca acea persoana a avut vreun sentiment pentru prunc pentru ca altfel nu vad cum a putut sa faca asa ceva si sa-i infasoare cordonul ombilical in jurul gatului. Era atat de strans incat il omora incet si sigur.", a declarat salvatoarea.

Conducerea spitalului in care a fost adus bebelusul a declarat ca baiatul va ramane sub stricta observatie pana cand va fi transferat la un orfelinat din zona. Presa locala relateaza ca spitalul a primit deja zeci de solocitari pentru adoptia pruncului dupa ce filmarea a aparut pe internet.

Politia investigheaza cazul socant, insa nimeni nu a fost arestat pana in prezent.

sursa: dailymail.co.uk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si