VIDEO -Soția unui milionar la Loto, acuzații pentru medici - malpraxis

Fosta soție a unui milionar la Loto acuză medicii din Turnu Măgurele de malpraxis, după ce tatăl ei s-a stins fulgerător în urma infecției cu COVID.

Author: Iulian Ciurea joi 01 aprilie 2021 , 19:40

Soția unui milionar la Loto, acuzații pentru medici - malpraxis
Soția unui milionar la Loto, acuzații pentru medici - malpraxis
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tatăl Ionicăi Cuclea- fosta soție a celui care în urmă cu 14 ani a câștigat 10 milioane de euro la Loto- a ajuns în spitalul din Turnu Măgurele- la începutul lunii martie- cu o formă ușoară de COVID-19

. La un moment dat a avut nevoie de mască de oxigen- dar nu a fost nicio clipă internat la terapie intensivă. Ba mai mult- s-ar fi simțit tot mai bine- povestește femeia- care nu-și explică din ce cauză sâmbătă dimineața

„A fost o neglijență criminală”, susține femeia.

Femeia mărturisește că de la bun început a avut semne de întrebare legate de moartea fulgerătoare a tatălui. Așa că nu a stat nicio clipă pe gânduri și a pornit propria investigație. A reușit să stea de vorbă cu alți pacienți care fuseseră internați în același salon- dar și cu asistente.

Iar ce i-a fost dat să audă spune că a lăsat-o fără grai.

Medici acuzați de malpraxis de fosta soție a unui milionar la Loto

Fiica nu a cerut atunci necropsia- pentru că- susține ea- de la spital i-ar fi spus că nu e posibil acest lucru deoarece pacientul era infectat cu covid. Ulterior avea să afle de la avocat că poate cere asta- iar acum a făcut plângere penală și vrea ca trupul fără viață să fie deshumat și dus la medicină legală.

Conducerea Spitalului Județean Turnu Măgurele susține că s-ar fi făcut o anchetă internă iar concluzia exclude varianta unui malpraxis și spune că moartea pacientului ar fi fost provocată de multiplele boli de care suferea.

„Avea diabet zaharat insulino-dependent, hipertensiune arterială, insuficienţă cardiacă, cardiopatie ischemică, obezitate morbidă”, spune managerul Spitalului Județean Turnu Măgurele.

Polițiștii din Turnu Măgurele au deschis o anchetă de moarte suspectă. Cercetările sunt în curs- transmit aceștia- și sunt coordonate de Parchet.

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si