”Trei bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce dădeau o spargere într-o mașină în Sectorul 3. Hoții nu erau la prima abatere, dar mai multe despre acest caz ne spune colega mea, Adina Iliescu. Adina, bună seara, te ascultăm. Ce știi?”, a transmis Silvia Ioniță.

”Bună seara! Bună Silvia, bun găsit tuturor! Indivizii avea un rol bine definit, în timp ce unii supravegheau zona pentru a nu fi depistați, alții bruiau cu un dispozitiv închiderea centralizată a mașinilor.

Așa au reușit hoții să dea mai multe spargeri de-a lungul timpului, atât în Capitală, cât și în alte șase orașe. Polițiștii au descoperit că în decembrie anul trecut, indivizii ar fi reușit să fure din mașina unei firme peste două sute de mii de lei, doar că de data aceasta bărbații au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să fure dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și cel mai probabil vor fi arestați preventiv.

În urma perchezițiilor asupra celor trei au fost descoperite trei dispozitive de tip telecomandă și mai multe telefoane mobile. Indivizii sunt cercetați acum pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat. Deocamdată acestea au fost informațiile, Silvia înapoi la tine”, a explicat reporterul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si