Cei care suferă de astfel de probleme își fac griji în legătură cu vaccinarea anti-covid. Iar pe internet circulă tot mai multe păreri că n-ar trebui să se apropie de acest ser.

Doctorul Herman Berkovits, care îl tratează și l-a vaccinat împotriva coronavirusului pe premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, clarifică aceste probleme.

Foarte mulți bolanvi de-ai mei care suferă de alergii la polen, de alergii la medicamente ca penicilina, sau astm, toți s-au consultat cu mine și la toți le-am dat ok-ul ca să facă vaccinul.

Toată lumea a trecut a trecut vaccinul fără niciun fel de reacții de alergie.
Panica sau teama de aceste reacții alergice este foarte exagerată”, spune medicul.

Renumitul medic are și o recomandare pentru cei care au suferit de șoc anafilactic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

„Știți că există injecția împotriva șocului, care conține adrenalină, eu le spun să facă injecția în cadrul spitalului, unde totul este pregătit”, spune medicul.

Cei cu alergii se pot vaccina anti-COVID, spun specialștii

Printre oameni, părerile sunt împărțite.

„Nu vreau, pur și simplu. Am citit că sunt foarte multe reacții alergice și de ce... Știți cum e, și cu vaccin, și fără vaccin, până la urmă dacă este să mori, tot mori.

Mă vaccinez sigur, sigur, sigur! Abia aștept!”, spun oamenii.

Cei care își fac griji ar trebui să discute cu specialiștii.

„Să aibă un consult alergologic, să-și întrebe medicul alergolog sau medicul de familie cu privire la această indicație” spun specialiștii.

Centre de vaccinare anti-COVID vor fi deschise în mall-uri

Centre de vaccinare vor fi deschise şi în mall-uri, iar unul dintre cele mai mari din țară va fi la Romexpo.

„Aici va fi cel mai mare centru de vaccinare, din România. Din România, adevărat. Cu 64 de puncte de vaccinare”, spune primarul Sectorului 1.

Primele vaccinări din cadrul celei de a doua etape vor începe luni, dar programările pot fi făcute de mâine. În plus, autorităţile au decis ca şi vaccinul antigripal să fie gratis.




Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si