"Vă invităm acum să facem parte dintr-o poveste cu iz romantic, în care dansul este vedetă. Un spectacol inedit a transformat foaierul Teatrului de Operetă în scenă de dans. Și nu orice fel de dans, unul pentru care pasiunea este elementul cheie: tangoul", a spus Cristina Dorobanțu.

Evenimentul a început cu câteva cupluri de dansatori profesioniști, iar mai târziu, invitații s-au alăturat pe ringul de dans cu mult entuziasm.

Atmosfera a fost animată de la început, publicul profitând de această oportunitate pentru a ieși din rutina zilnică.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Spectacolul face parte dintr-o serie de activități care promovează cultura în spațiul public, având loc în fiecare joi seară. Aceste evenimente includ nu doar dansuri, ci și seri de poezie și lectură, dorindu-se astfel crearea unui spațiu cultural divers pentru publicul iubitor de operetă.

Teatrul de Operetă Ion Dacian își propune să facă din astfel de evenimente o tradiție, organizându-le pe tot parcursul anului. În acest sezon, teatrul își va încheia stagiunea cu premiera spectacolului 'Prințesa Circului' în regia lui Beatrice Rancea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si