VIDEO - Spray lacrimogen folosit de jandarmi la o evacuare cu scandal

O evacuare cu scandal petrecută la Cluj-Napoca readuce în atenție brutalitatea jandarmilor atunci când vine vorba de folosirea spray-ului lacrimogen.

Webeditor: Iulian Ciurea joi 20 mai 2021 , 19:25

Spray lacrimogen folosit de jandarmi la o evacuare cu scandal
Spray lacrimogen folosit de jandarmi la o evacuare cu scandal
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Riposta violentă a jandarmilor vine după mai bine de-o oră în care executorul judecătoresc a încercat să explice familiei că trebuie să evacueze casa socială.

Spray-ul pulverizat de forțele de ordine înspre cei care s-au împotrivit a stârnit un și mai are haos:

Cei care îi acuză pe jandarmi de brutalitate fuseseră somați să elibereze

locuința în termen de două săptămâni.

Evacuare cu scandal. Oamenii acuză jandarmii că au folosit spray lacrimogen asupra minorilor

Nu s-au conformat așa că executorul a cerut sprijinul forțelor de ordine ca să pună-n practică ordinul judecătoresc.

„Să ies afară, să mă pun in drum sa stea casele goale si eu sa stau pe drumuri... Asta este România. Să stau cu copiii mei afară în stradă”, se plâng cei evacuați.

Membrii familiei susțin că au fost dați afară abuziv- actul în baza căruia au fost evacuați ar fi fost emis de instanță în 2013 și între timp, sentința s-ar fi prescris.

„Primăria a oferit alternative acelor familii care locuiau abuziv acolo atât prin adăpostul de găzduire temporară, dar și prin discuții pentru accesarea subvenției la plata chiriei însă ei au refuzat toate alternativele propuse de primărie”, spun autoritățile locale.

Rămași pe drumuri, cei 11 membri s-au adăpostit la vecini, în aceeași curte. Casa socială pe care au ocupat-o abuziv a fost încuiată.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Lovitură puternică pentru românii care optează pentru Grecia ca destinație de vacanță.... Lovitură puternică pentru românii care optează pentru Grecia ca destinație de vacanță. Mai multe insule ar putea fi închise din cauza îmbolnăvirilor cu varianta Delta
spotmedia.ro
Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine... Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine ajung banii plătiți de Primăria Sectorului 1
spotmedia.ro
Hic Rhodos, hic salta, Clotilde! Hic Rhodos, hic salta, Clotilde!
b1.ro
Cum a fost sancționat un bărbat care conducea cu peste 200 km/oră pe un drum naţional... Cum a fost sancționat un bărbat care conducea cu peste 200 km/oră pe un drum naţional din Olt
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si