Ștefania a trecut săptămâna aceasta prin multe emoții. Ea spune că l-a plăcut fizic pe Antoni, mai puțin comportamentul față de fosta sa iubită.

Citește și: "Să plece!" Verdict crunt în gala de eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"

Cosmin nu înghite bine niciuna dintre reacțiile partenerei sale.

Antoni, fost concurent în cel de-al doilea sezon de la "Casa Iubirii", a ales să vină și în acest sezon pentru a găsi marea iubire.

Încă de la începutul acestui sezon, Ștefania a declarat că îl place fizic pe Antoni și se apropie cel mai mult de tiparul de bărbat pe care îl vrea lângă ea.

Ce este între Ștefania și Antoni?

În primele episoade, Cosmin nici nu se afla în topul ei, însă ușor- ușor s-au apropiat, iar acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din cadrul show-ului matrimonial.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Antoni a ales să aibă cu ea o primă cameră roșie. Legată la ochi, concurentă a avut un șoc când și-a dat seama cu cine vorbește.

Venirea lui Antoni in competiție a fost un test uriaș pentru Ștefania și Cosmin, asta deși Antoni a declarat că nu este aici pentru ea.

Astăzi, pentru prima oară, Cosmin a avut parte de imagini din camera roșie dintre Ștefania si Antoni.

Reacția lui i-a șocat pe toți.

Cosmin cere să fie propus spre eliminare

Ștefania a fost întrebată direct de Andreea Mantea dacă îi place sau nu de Antoni, iar tăcerea ei a fost interpretată într-un anumit fel atât de Cosmin, cât și de ceilalți concurenți.

Cosmin: Aș băga mâna în foc pentru ea, dar am văzut ce era de văzut și îmi trag concluziile din asta.
Andreea Mantea: Nu ai crezut o când ți-a spus că te iubește?
Cosmin: Nu știu ce să mai cred în momentul ăsta.
Rebeca: Cred că poate nu îl iubește pe Cosmin atât de mult
Patrick: Și mie mi se pare același lucru, că nu-l iubește pe Cosmin

Tensiunea a atins cote maxime atunci când Cosmin a spus că vrea să fie el cel propus spre eliminare, iar Ștefania a dat semne că nu se simte bine.

Concurenta a vărsat lacrimi, apoi s-a ridicat de pe scaun și a mers să bea un pahar de apă.
'Chiar nu îmi e bine", a spus ea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si