VIDEO | Suveniruri de la Castelul Bran, fabricate in China

Suveniruri cu motive romanesti fabricate in China. Asta gasesc turistii care viziteaza unul dintre cele mai mari obiective turistice din tara noastra: Castelul Bran. Mai nou, comerciantii au gasit si o metoda ca nimeni sa nu mai stie unde au fost fabricate obiectele. Pur si simplu scot etichetele de pe produse.

D.S., miercuri 24 aprilie 2019 , 20:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vanzatorii carora altfel nu le mai tace gura raman fara glas cand turistii isi dau seama ca risca sa cumpere produse autohtone romanesti fabricate in China.

Langa Bran, in bazar, turistul gaseste tot felul de suveniruri cu motive romanesti, fabricate la sute si chiar mii de kilometri distanta de tara noastra.

Acum, vanzatorii au alta strategie de ultim moment. Scot etichetele de pe majoritatea produselor, ca sa nu mai stie nimeni unde au fost facute.

Niste turisti din Israel, de exemplu, au cumparat cateva suveniruri, dar nu au nicio certitudine ca produsele sunt 100% romanesti.

Majoritatea turistilor care ajung la Castelul Bran sunt straini. Daca pentru unii este important sa plece cu o amintire facuta in Romania, altii nu dau mare importanta acestui aspect.

Comerciantii care vand produse fara eticheta si mint asup


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si