Tragicul eveniment s-a produs în noaptea de 16 spre 17 august, când autoritățile au fost sesizate de o femeie care le spunea că în fața blocului său se afla întins pe trotuar un bărbat dezbrăcat complet, care zăcea într-o baltă de sânge.

Trei persoane l-au bătut până când tânărul ar fi rămas inconștient. I-au luat toți banii pe care îi avea la el și telefonul mobil, apoi, după ce l-au dezbrăcat complet, indivizii au incendiat hainele victimei. 

Citeste si: VIDEO| Taximetrist bătut și amenințat cu moartea de un șofer beat, care provocase un accident rutier

Arădeanul a ajuns în stare gravă la spital

Tânărul de 29 de ani a ajuns la spital în stare critică. Medicii de la Unitatea de Primire Urgențe Arad spun că bărbatul prezenta traumatism cranian, fracturi multiple la oasele de la nivelul feței și plăgi multiple. 

Tânăr de 29 de ani, în stare gravă după ce a fost bătut, incendiat și lăsat să moară pe un trotuar
Tânărul de 29 de ani a ajuns la spital în stare critică.[Sursa foto: aradon.ro]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

La scurt timp, tânărul a fost transferat la un alt spital din Timișoara, din cauza complexității rănilor. Bărbatul va trebui supus mai multor intervenții chirurgicale. 

Tânăr de 29 de ani, în stare gravă după ce a fost bătut, incendiat și lăsat să moară pe un trotuar
Tânărul de 29 de ani a ajuns la spital în stare critică.[Sursa foto: aradon.ro]

Comunicatul Poliției

”În noaptea de 16 spre 17 august am fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către o femeie, despre faptul că în fața imobilului său se află un bărbat întins pe trotuar care este dezbrăcat complet și prezintă leziuni la nivelul feței.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un arădean de 29 de ani ar fi fost agresat de un alt arădean de 22 de ani în urma unui conflict spontan.

Citeste si: VIDEO| Scandal de proporții la un botez din Lugoj, după ce un invitat care abia ieșise din închisoare și-a văzut fosta iubită

Bărbatul de 29 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”, au anunțat reprezentanții IPJ Arad, prin intermediul unui comunicat.

Agresorii, cercetați în stare de LIBERTATE

Halucinant este faptul că, deși au fost prinși la câteva zile după comiterea faptei, magistrații au decis să îi cerceteze pe cei trei agresori în stare de libertate.

Rudele victimei spun că acesta ar fi fost bătut crunt și tâlhărit de trei persoane. Bărbatul de 29 de ani se îndrepta spre casă, în timp ce agresorii săi mergeau într-o direcție opusă. Când s-au intersectat, indivizii l-ar fi întrebat dacă deranjează, tânărul răspunzând negativ. 

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Citeste si: Tânăr din Arad, batjocorit și dezbrăcat în plină stradă! Atacatorii l-au lăsat în stare de înconștiență

”A fost bătut de trei persoane, noi așa știm, și a fost lăsat acolo dezbrăcat, gol. A ajuns inconștient la spital. S-a furat tot de la el: telefon, bani. Ei l-au întrebat dacă îl deranjează, el a spus că nu și atunci i-au zis <>. El venea spre casă, ei se îndreptau în direcția cealaltă. I-au luat hainele, să-și ascundă urmele și să-l și batjocorească”, au povestit rudele victimei, potrivit  aradon.ro.

VIDEO- MĂRTURII CUTREMURĂTOARE FĂCUTE DE SORA VICTIMEI:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si