VIDEO - Tânărul cu pistol din videoclip a intrat în vizorul polițiștilor

Un tânăr revoltă ţara şi chiar a intrat în vizorul poliţiştilor după ce a lansat un videoclip în care dansează cu un pistol în mână și jignește femeile.

Author: Iulian Ciurea vineri 04 decembrie 2020 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Imaginile şi versurile au scandalizat o ţară întreagă şi care au intrat în atenţia poliţiştilor. În videoclipul care- culmea, a strâns aproape 7 milioane de vizualizări, tânărul de 20 de ani, care se prezintă Albert Nebunul, ţine o armă în mână şi dansează cu ea, în timp ce cântă versuri sfidătoare la adresa poliţiei. Un alt detaliu şocant este faptul că pe parcursul videoclipului o tânără minoră este pusă să mimeze că foloseşte acea armă. Însă nu este prima dată când cântăreţul se laudă cu armele sale.

„Sunt Albert Nebunul şi am arsenal în dormitor”, se laudă el pe internet.
Milioane de tineri au vizualizat aceste videoclipuri în care Albert Nebunul vorbeşte despre infracţiuni, se laudă cu armele sale şi jigneşte femeile, iar unii influenceri de pe Youtube chiar s-au gândit să-l susţină.

Tânărul cântăreț care amenință polițiștii în videoclip a fost luat în vizorul tuturor

Unul dintre ei este nimeni altul decât Colo, vloggerul pe numele căruia a fost deschis un dosar penal pentru instigare la viol, în urma unor jigniri aduse femeilor pe canalul său de Youtube.

„Ce bine sună, eşti nebun! E Mario Fresh, eşti nebun! Adică uită-te, vezi, cum se exprimă în toată chestia asta de videoclip, gen e mare gangstereală, e gen aerul ăla din afară. Ştii ce zic? Nu ştiu, mie îmi place foarte mult”, spune Colo.

Poliţiştii s-a autosesizat după ce aceste videoclipuri au ajuns virale, iar astăzi au descins acasă la artist.
„De aici anchetatorii au ridicat în această dimineaţă un pistol cu gaze şi 62 de cartuşe, muniţie utilizată pentru această armă, toate fiind deţinute ilegal”, relatează reporterul Kanal D.
Vecinii cântăreţului sunt şocaţi de comportamentul lui.

„Nu pot să cred! Pistoale, muniţie, la noi în bloc? În scara mea, adică, în scara mea!”, se crucesc vecinii.
Specialiştii sunt de părere că acest comportament deviant este conturat încă din copilărie.
„Totul pleacă de la modele, doar, care de multe ori sunt greşite şi foarte mult contribuie la dezvoltarea tinerilor familia, părinţii. Sunt foarte mulţi tineri care iau ca model aceşti oameni, crezând că ei reprezintă viitorul, reprezintă un model de educaţie. De ce? Pentru că ei înşişi prezintă o lipsă de educaţie, cred că aşa vor fi mai atrăgători pentru sexul opus, de exemplu”, spun psihologii.

Videoclip violent, tânăr cu pistolul în mână, amenințări la adresa polițiștilor. Specialist: Lucrurile acestea vin de la frustări

Şi limbajul jignitor adresat femeilor folosit de tânărul cântăreţ în toate melodiile sale are drept punct de pornire întâmplări din trecut.

„Cred că lucrurile vin de la frustrări. Faptul că poate au fost refuzaţi de foarte multe ori tot pe baza lipsei abilităţilor de comunicare ajung să-şi proiecteze frustrările către alte persoane”, spun specialiștii.

Acum, pe numele celui cunoscut ca Albert Nebunul a fost deschis un dosar în care este cercetat în stare de libertate pentru posesie ilegală de arme şi utilizarea fără drept a armelor.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si