VIDEO - Tată ajuns monstru violator. Își abuza copiii fără mamă

În loc să își îngrijească cei șapte copii rămași fără mamă, un bărbat din Argeș s-a transformat din tată în monstru și violator, alături de băiatul său.

Author: Iulian Ciurea joi 24 septembrie 2020 , 19:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bărbatul din imagini este cel acuzat că şi-a supus propria copilă la chinuri, pe care doar o minte bolnavă şi le-ar putea imagina. Monstrul cu chip de om şi unul dintre fiii săi, în vârstă de 16 ani, ar fi violat-o în repetate rânduri pe fata de 12 ani, spun anchetatorii. Luni la rând, calvarul fetei a fost ţinut sub cheia tăcerii şi nimeni nu a bănuit nimic. Nici măcar bunica fetei.

Tată, transformat în monstru și violator. Își abuza copiii

"Mie mi-a venit rău azi, mi-a venit rău ieri.
Nu vreau să ştiu de el, nu vreau să aud de el!", spune bunica fetei.


Bărbatul de 47 de ani are în total 7 copii. 5 dintre baieti si fata de 12 ani erau crescuti de el, după ce mama lor murise.

Citeste si: VIDEO- Liberi după ce au traficat copile de 15 ani

Nu doar copila trăia într-un iad de nedescris, ci şi fraţii săi, arată ancheta oamenilor legii. Toţi cei 6 copii minori ar fi fost bătuţi cu cruzime deseori. Fratele cel mare, care locuieşte cu bunica, refuză însă să creadă că tatăl lui este un monstru fără suflet.
"Nu cred aşa ceva. Ieri am auzit. :i bănuiesc că ai rămas şocat. Normal că am rămas", spune fiul cel mare.
Calvarul copilei a început pe când avea 10 ani. Grozăviile au fost însă descoperite abia în luna noiembrie a anului trecut, când fata nu a mai putut să îndure infernul si l-a reclamat la poliţie pe fratele său.

Băiatul, alături de tatăl-monstru, își abuza sora

Anchetatorii au intrat imediat pe fir si au descoperit ca minora fusese violată de adolescentul de 16 ani. Tânărul a fost imediat arestat.

Citeste si: VIDEO- Minoră abuzată, timp de un an de zile, de un proxenet din Capitală

De frică, fata nu şi-a denunţat şi părintele, însă anchetatorii au avut suspiciuni în privinţa lui şi au continuat cercetările. Astfel, au descoperit acum că ar fi fost abuzată şi de tată. Individul, care muncea cu ziua prin sat, a fost săltat de poliţişti, în timp ce ajuta un vecin să transporte prune.
"Băiatul meu se ducea cu nişte prune spre Bucureşti. Și i-a dat telefon poliţia şi i-a spus băiatul ca e pe autostradă şi de acolo l-a luat poliţia. S-a predat el", spune un sătean.

Tatăl monstru violator. Sătenii: Nu ne închipuiam că-și abuzează copiii

Localnicii din Metofu, şocaţi de ce le-a fost dat să audă, spun că nu au bănuit nicio clipă că în casa ororilor se petreceau astfel de lucruri.
"N-aveam cum să ne dăm seama, ea e o minoră şi el era un băiat de 45 parcă mi se pare. Nu ne închipuiam în ruptul capului", spun sătenii.

Citeste si: VIDEO- Ritualuri de umilire, adolescente violente

Tatăl-monstru mai are un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis, iar acum este cercetat pentru viol şi rele tratamente aplicate minorului. Înainte ca el să fie dus în arest, cei 5 copii aflaţi în grija lui au fost preluaţi de asistenţii de la Protecţia Copilului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si