Liviu Dragnea are doi copii din căsnicia cu fosta soție, Bombonica, pe Valentin Ștefan și pe Alexandra. Dacă fiul lui Dragnea a fost mereu în atenția presei, datorită implicării sale în mai multe afaceri, dar și nunții din 2018, cu frumoasa Gina, Alexandra a avut o prezență mai discretă.

Liviu Dragnea fiică
Alexandra Dagnea și Alex Mațaev, într-o poză de acum câțiva ani

Despre ea s-a scris, acum câțiva ani, că a absolvit Facultatea de Litere, secția Limbi Străine, și că a devenit iubita lui Alexandru Mațaev, un cântăreț basarabean.

Alex a devenit cunoscut în România după ce a participat la concursul X Factor 2013. Cei doi au fost în prim-plan acum câțiva ani, când Alex a filmat videoclipul piesei „Cu capul în nori” chiar pe domeniul uriaș din Alexandria al lui Liviu Dragnea, acolo unde acesta are o vilă.

Citeste si: INCREDIBIL! Băiatul Vioricăi Dăncilă a ajuns să fie executat silit! Angajat la Curtea de Conturi, Victor a pierdut procesul cu banca EXCLUSIV

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Lovitură devastatoare pentru iubita lui Liviu Dragnea! Irina Tănase a rămas fără locul de muncă de la biroul de mediere: „Acest mediator nu are drept de exercitare” EXCLUSIV

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea, audiat în dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea are doi copii, un băiat și o fată

Iubitul Alexandrei Dragnea a lansat o melodie nouă

Apoi, Alexandra și Alex au plecat în SUA, la Los Angeles, pentru că Mațaev spera să dea lovitura în cariera muzicală peste Ocean. Nu s-a întâmplat asta, iar cei doi s-au întors în țară acum un an. Zilele trecute, Mațaev a lansat videoclipul unei piese noi, Cântecul imigrantului, și a postat o fotografie care îi înfățișează pe el și pe Alexandra strâmbându-se către aparatul foto, arătând că sunt foarte bine dispuși și puși pe glume.

Mațaev a scris un mesaj în limba rusă, adresându-se fanilor săi: „Ei bine, bariera de 20.000 de vizualizări pe videoclipul# cântecul imigrantului a fost deja bătută într-o singură zi. Acum trebuie să fiți și mai activi. Voi bate recordul! Și mă vei ajuta cu asta! Nu fiți leneși, hai să lăsăm comentarii bune la melodia asta”.

Liviu Dragnea fiică
Alexandra Dragnea și iubitul ei au făcut un selfie

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si