Un scandal între un tată și un fiu a pus viețile amândurora în pericol. Cei doi bărbați s-au șicanat în trafic, între localitățile Cincșor și Cincu, din județul Brașov. La un moment dat, bărbatul în vârstă de 50 de ani nu a mai ținut seamă de nimic și a intrat în plin cu mașina în automobilul la volanul căruia se afla copilul său.

Impactul a fost destul de puternic, astfel că vehiculul s-a curbat pur și simplu. În urma impactului, cei doi șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

scandal trafic, accident brasov, politie, accident

Oamenii legii au deschis o anchetă. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La fața locului au venit imediat polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Voila, care l-au reținut pe bărbatul în vârstă de 50 de ani. Oamenii legii fac acum cercetări în acest caz. 

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări într-o cauză penală după ce, la data de 14 mai ac., în jurul orei 20.10, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 105, între localitățile Cincșor și Cincu, în care au fost implicare două autoturisme.

La fața locului polițiștii au constatat că vehiculele prezentau avarii, iar cei doi pasageri, aflați într-unul dintre vehicule, au beneficiat de sprijin medical.

Citește și: De la olimpiadă au ajuns direct la spital. Ce s-a întâmplat cu 7 elevi, după ce au mâncat la un restaurant din Codlea?

De asemenea, polițiștii au mai constatat că între cei doi conducători auto există o relație de rudenie (tată și fiu), iar accidentul rutier s-ar fi putut produce pe fondul unei stări conflictuale, manifestată de către bărbatul, de 50 de ani.

Astfel, dat fiind materialul probator, constituit până la acest moment, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi dispune măsuri corespunzătoare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, la finalizarea cărora va fi propusă soluția legală”, a transmis IPJ Brașov.

scandal trafic, accident brasov, politie, accident

Bărbatul de 50 de ani a fost reținut. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si