Traficul feroviar este oprit temporar pe una dintre liniile ferate importante din țara noastră. Două trenuri, IR 72 şi IRN 348, sunt blocate între stațiile Prunișor și Garnița, în județul Mehedinți. Un accident deosebit de grav a avut loc pe tronsonul CFR Strehaia- Balota, miercuri, pe data de 15 mai 2024.

Din primele informații se pare că un tren de marfă a lovit mortal o persoană. Potrivit companiei de transport, mecanicul uni tren de marfă care aparține CFR-ului a anunțat în jurul orei 10:30 că a accidentat o persoană surprinsă pe linia ferată, între stațiile menționate anterior.

tren marfa, accident feroviar, cfr calatori

Accidentul feroviar a blocat circulația. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„În jurul orei 10:30, mecanicul trenului de marfă 67042, care aparţine operatorului naţional de transport feroviar de marfă, a anunţat că a accidentat o persoană surprinsă pe linia de cale ferată între staţiile Prunişor şi Gârniţa (linie simplă), la km 338+000. Menţionăm faptul că, în intervalul orar necesar desfăşurării cercetărilor la locul accidentului de către organele abilitate, trenurile IR 72, care circulă în relaţia Bucureşti Nord- Curtici, şi IRN 348, care circulă în relaţia Arad- Bucureşti Nord, staţionează temporar în gările Prunişor, respectiv Balota”, se menționează în comunicat, notează observatornews.ro

Citește și: Tragedie fără margini în Constanța! Un bărbat, dat dispărut de soție în urmă cu câteva zile, a murit după ce s-a aruncat pe podul de la Agigea

Un incident similar a avut loc cu doar câteva ore în urmă, în seara zilei de marți, 14 mai 2024, la Ploiești, unde un bărbat a fost lovit în plin. Tragedia s-a petrecut în Gara de Vest a orașului, iar până în acest moment nu se știe dacă este vorba despre un accident sau o sinucidere.

„Cadavrul acestuia urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat în acest caz IPJ Prahova, conform ObservatorulPh.

tren marfa, accident feroviar, cfr calatori

CFR a anunțat incidentul din Mehedinți. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si