VIDEO - Toaletele publice au fost închise în Capitală din cauza datoriilor

Bucureștenii au cam rămas fără toaletele publice. Cele mai multe au fost închise pentru că Primăria Capitalei a rămas fără bani.

Webeditor: Iulian Ciurea joi 27 mai 2021 , 19:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

BRUT


Sigilate cu folie neagră și semnalate cu mesajul ,,INCHIS TEMPORAR”, așa arată 60% dintre toaletele publice din București, spre nemulțumirea tuturor trecătorilor.

„Trebuie să fug, mă apucă pe stradă...ce fac? Fac pe mine!
Dacă-ți vine nevoia în parc...nu

prea ai ce face!
Ieșim la plimbare și avem și noi necesități fiziologice e normal, trebuie să mergem la o toaletă”, spun bucureștenii.

Reprezentanții Primăriei recunosc că există datorii neachitate și susțin că acesta ar fi motivul închiderii tuturor toaletelor din Capitală.

„Ele au început să fie închise, s-a ajuns acum la un număr de 100 închise și se vor închide toate”, spun ei.

Capitală europeană cu toate toaletele publice închise

Așa se face că toaletele publice au devenit mărul discordiei dintre vechea și noua conducere a Primăriei Capitalei, dar cetățenii sunt cei care au de suferit.

„Bineînțeles, e foarte mare mizerie acolo! E rușinos e centrul orașului...dar ce poate susține primăria, nu mai susține nimic, trebuie să-și facă treaba. Groaznic!
Nu este normal, orice capitală civilizată are aceste toalete publice
Ar trebui să fie deschise, indiferent de datorii sau ce ar fi la primărie”, cred oamenii.

În acest moment, datoriile primăriei pentru aceste toalete sunt de aproape două milioane de lei.

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si