VIDEO - Tortură pentru un bărbat care le-a spus polițiștilor că nu au mască

Cu o tortură de nedescris ar fi plătit un bărbat îndrăzneala de a apostrofa mai mulți polițiști de la Secția 16 din Capitală că nu purtau mască la un filtru.

Author: Iulian Ciurea joi 04 martie 2021 , 19:22

 Tortură pentru un bărbat care le-a spus polițiștilor că nu au mască
Tortură pentru un bărbat care le-a spus polițiștilor că nu au mască
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sunt mărturiile teribile făcute de victima torturii unor polițiști care poate nu ar fi meritat vreodată să poarte uniforme. Scenele care întrec orice închipuire s-au derulat- spun și anchetatorii- în septembrie anul trecut- puțin după miezul nopții.

Mihai se întorcea- împreună cu un prieten- din centrul vechi acasă- când au fost opriți la un filtru. Pentru că au avut tupeul să-i apostrofeze pe agenți că nu purtau mască- au îndurat chinul de pe lume. Amândoi au fost încătușați și urcați în două autospeciale de pe poliție. Pe unul dintre ei- doi polițiști l-au dus într-o zonă întunecată din Ferentari și l-au abandonat pe stradă. Celălalt avea să cunoască iadul lângă 7 agenți ca niște bestii.

„Am fost dus pe câmp, m-au dat jos din mașină. Au început să dea cu bastoanele și cu bocancii! M-au descălțat, mi-au aruncat adidașii în câmp!”, povestește victima.

Tortură primită de la polițiști de un bărbat, pe un câmp

Cu toată că bărbatul ar fi implorat milă- agenții „torționari” au mers mai departe. Singurele care nu l-au lovit au fost două polițiste- care au privit însă scenele ororii fără să intervină.

„S-au comportat ca niște interlopi!”, spune victima.

Polițistul cu un asemenea comportament degradant ar fi nimeni altul decât Viorel Șeicaru- lider de sindicat- care- ani la rând- a vorbit public despre lipsuri și nereguli din sistem și cerea insistent o reformă reală în poliție.

Oricum ar fi stipulat- rolul polițistului nu e nici pe departe să tortureze oameni. De regulă asemenea acuzații erau aduse celor ce făceau din sistemul represiv de pe vremea dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu.

Tor

Victima a fost bătută cu sălbăticie vreme de 30 de minute- apoi abandonată acolo- pe câmp. Dimineață- bărbatul s-a dus la spital- ulterior a făcut plângere.

După 6 luni de anchetă- colegii lor i-au reținut pe cei opt agenți agresori- iar unul dintre ei este cercetat sub control judiciar.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si