VIDEO| Torturat de tatăl său, în loc să fie iubit. Bebelușul din Galați se luptă să trăiască

Schingiuit de cel care ar fi trebuit să-i fie tată, nu călău, bebelușul din Galați se luptă să trăiască cu o putere dumnezeiască. În pragul morții, după nici 7 luni de viață, ar fi ajuns cu voia tuturor, cred polițiștii care iau la întrebări tot neamul.

Author: R.B. miercuri 17 iunie 2020 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vizată, după arestarea bărbatului, este mai ales mama micuțului care ar fi ascuns multe astfel de abuzuri. Prilej de bucurie, într-o familie care l-ar fi dorit, bebelușul abia născut n-a avut norocul unor părinți care să-l ferească de pericole și înfruntă moartea, tocmai din vina celor care ar fi trebuit să-l iubească.

În doar 7 luni de viață, copilul ar fi îndurat bătăi crunte care i-au lăsat urme pe trupul firav. Vânătăi mai vechi de-o săptămână stau mărturie ale abuzurilor despre care tot neamul ar fi știut.

"O mai certa, am înțeles că o și bătea, dar eu ce să fac. Domnule, eu n-am făcut reclamație la poliție că mai am am o copilă care e născută acum și am zis că bă, dacă ii ia si ei fetita?!", povestește bunica.

Citeste si: Crima care îngrozește România! Trei minori au ucis și apoi incendiat trupul unui bărbat de 29 de ani

Ca să nu strice armonia din familie, femeia a preferat să închidă ochii în fața unor violențe de nepermis al căror autor era așa-zisul ginere- un individ care nu și-a recunoscut copilul, deși cea care i-a mai dăruit un fiu a susținut tot timpul că și mezinul e al lui! Fără vreo probă care să-i confirme bănuiala, dar convins că partenera minte, începea să împrăștie pumni. În aceeași perioadă, marcată de abuzuri, în casa celor doi ar fi intrat reprezentanți ai Serviciului de Asistență Socială însă nu au descoperit nimic.

Citeste si: Tineri bătuți în fața unui magazin. Agresorii au fost reținuți

”Ea, ca și mamă, mă rog, se ocupa de copii, dar ea mai avea vicii, trăgea la măseluță din spusele cetățenilor că eu când am vizitat-o, în timpul anchetelor sociale, nu am găsit-o într-o stare deplorabilă”, spune Maria Bourceanu, consilier de specialitate.

Femeia nu era acasă când bebelușul a fost bătut. În fața polițiștilor, și-a disculpat partenerul.

Concubinul femeii a fost arestat pentru 30 de zile, iar ea este cercetată. În funcție de gradul de vină pe care-l are mama, ar putea să nu-și mai vadă vreodată copilul cel mic. Deocamdată, îi stă alături într-un salon al Spitalului Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Medicii l-au operat la cap și depun eforturi supraomenești să-l facă bine.

Din păcate, destinul copilașului e incert. Odată vindecat, ar putea ajunge în grija statului. Bunicii din partea mamei nu au condiții să-l crească.

Citeste si: Emily Burghelea și-a petrecut o noapte nebună cu Maluma și a rămas cu Vulpița și Viorel! Starul columbian a ratat avionul din cauza asistentei TV


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si