O noapte de petrecere s-a încheiat tragic pe o plajă din Mallorca. Ceci de oameni dansau și se distrau la etajul superior al clădirii când în jurul orei 20 acoperișul s-a prăbușit brusc cu toți cei aflați în interior.

Citește și: VIDEO Scenă prăbușită la un miting electoral- cel puțin 5 morți și zeci de răniți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În urma apelurilor frenetice, peste o sută de salvatori au venit la fața locului unde au demarat o operațiune contra-cronometru.

Multe victime au rămas blocate ore întregi sub clădirea dărâmată.

Strada pe care se află imobilul a fost izolată de poliție pentru a permite intervenția salvatorilor și li s-a cerut martorilor să păstreze liniștea pentru a se auzi orice strigăt de ajutor venit de sub dărâmături.

Tragedie anunțată: clădirea era veche și nerenovată

Conform ultimelor informații, printre cei care și au găsit sfârșitul în această tragedie se numără doi turiști germani, un migrant senegalez și chelnerița restaurantului de origine spaniolă, în vârstă de 23 de ani.

Încă nu se știe dacă sunt români printre victime. Cu toate că nu se cunosc exact cauzele prăbușirii etajului, localnicii susțin că tragedia a fost una anunțată.

Restaurantul era deschis într-o clădire veche de aproape un secol, construită inițial ca imobil rezidențial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si