Victimă a căzut şi un tânăr de 34 de ani, care a sfârşit carbonizat în accident. Trei copii au rămas orfani în urma tragediei.

Victor avea 36 de ani, o carieră pentru care muncise mult, o soţie iubitoare şi un copil care îi împlinea viaţa. Chiar când familia părea cea mai fericită, o tragedie le-a umbrit bucuria. Victor a plecat într-un suflet la o intervenţie, în Satu Mare, fără să bănuiască vreo clipă că avea să fie ultima sa misiune.

Asistentul şi-a găsit sfârşitul în ambulanţa care se grăbea să ajungă la caz.

Accidentul s-a petrecut după ce o maşină care nu ar fi respectat distanţa regulamentară ar fi intrat în spatele unei camionete şi a proiectat-o pe sens opus, de unde venea ambulanţa cu semnalele acustice şi luminoase pornite. Autoturismul a ajuns pe un câmp, iar camioneta a luat foc după impactul cu salvarea.

Colegii lui au încercat să îl resusciteze

Izbitura a fost atât de puternică, încât i-a fost fatală asistentului. Cei doi colegi ai săi, care se aflau cu el în ambulanţă, au scăpat doar cu câteva răni. Când au văzut că Victor agoniza, au încercat disperaţi, minute în şir, să îl resusciteze, însă în zadar. Inima asistentului a cedat, iar bărbatul şi-a dat ultima suflare pe marginea şoselei.

Vestea morţii sale a căzut ca un trăznet pentru colegii săi de la Spitalul Judetean Satu Mare.

Citeste si: VIDEO| Anchetă după moartea unui turist

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Victor avea un băieţel de 4 ani, care acum nu va mai avea pe cine să strige "tată". Soţia bărbatului este medic şi este încă în stare de şoc. Pe pagina de socializare a tanarului curg numeroase mesaje de condoleante.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă

În urma tragediei, şi-a găsit sfârşitul şi un alt tânăr, de 34 de ani, pasager în camioneta care a intrat în ambulanţă. Bărbatul mergea la muncă, împreună cu alţi 4 colegi, care au reuşit să se salveze din autoutilitara cuprinsă de flăcări. Tânărul a încercat şi el disperat, să iasă, însă nu a mai putut şi a murit carbonizat. În urma lui, au rămas doi copii de doar câţiva anişori şi o soţie îndurerată.

Citeste si: Accident teribil la Raliul Iaşului: maşina lui Simone Tempestini şi Sergiu Itu a fost distrusă

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă. Vinovatul de producerea acestei nenorociri s-ar face şoferul în vârstă de 19 ani, care a intrat cu maşina în autoutilitară. Acum, cele două femei rămase văduve se pregătesc să îşi înmormânteze soţii.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Accident de ultima oră: Doi tineri, de 15 şi 21 de ani, au murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si