Imaginile s-au viralizat rapid în mediul online

Imaginile cu fericitul moment au adunat peste 4,5 milioane de aprecieri pe rețelele de socializare. 

Kourtney Kardashian a zis „Da”!

Este oficial! Kourtney Kardashian a zis "da" intr-un cadru spectaculos!

După aproximativ nouă luni de relație, celebrul tobosar al trupei Blink 182 a cerut-o în căsătorie pe vedeta reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians”. Marele eveniment a avut loc în acest weekend, la un hotel de lux din Montecito.

Citeste si: Megan Fox și Courtney Kardashian, ședință sexy

Deși fanii nu și-l imaginau în această postura, rocker-ul a dat dovadă de mult romantism și a pregătit momentul logodnei ca la carte: cu o inima urioasa din trandafiri și lumânări albe, la malul mării.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Șoc în showbiz: Kim Kardashian şi Kanye West divorţează după 7 ani

Surorile Kardashian, prezente la marele eveniment

De la eveniment nu putea lipsi nici familia Kardashian. Kim a fost chiar cea care a postat pe retelele de socializare inelul de logodna al surorii sale.

Citeste si: Filmul ”Singur acasă”, reinterpretat de Disney. Vezi cine va fi protagonistul din noul film ”Home Sweet Home Alone”

Bijuteria cu diamante seamănă extrem de tare cu cea pe care Kanye i-a oferit-o lui Kim în 2013, când a cerut-o în căsătorie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si