VIDEO| Trei turiști români au dus virusul în Grecia

614 cazuri noi de Covid-19, mai multe ca niciodată până acum, a raportat ţara noastră joi! În timp ce doborâm record după record, iar în Parlament se dezbate noua lege privind carantina şi izolarea la domiciliu, grecii ne anunţă că ai noştri au dus virusul până în insula Thasos! Două noi îmbolnăviri în rândul turiştilor români ne-au fost confirmate de autorităţile de la Atena! Şi Ungaria ne are sub observaţie!

R.B., joi 09 iulie 2020 , 19:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nimic nu pare să-i sperie pe turiştii români care vor să profite de vacanţă şi aglomerează aeroporturile sau punctele terestre de frontieră! Pericole pot apărea, însă, chiar şi atunci când ajung la destinaţie şi le este lumea mai dragă! Ne confirmă şi Ministerul român al Afacerilor Externe faptul că alţi doi turişti români au fost depistați cu Covid-19 în Grecia. Este vorba despre un cetățean român aflat în Insula Thassos și un alt român, care a plecat în Paralia Katerini.

Citeste si: Planul OMS pentru a învinge lupta cu noul coronavirus: "Nu putem învinge pandemia dacă suntem neuniţi”

Nu mai departe de sâmbătă, o româncă aflată în concediu cu soțul ei în insula Creta, a fost confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus.

Toţi sunt carantinaţi şi primesc tratament în hotelurile puse la dispozitie de autorităţile elene pentru bolnavii COVID-19.

Grecia testează din ce în ce mai mult la graniţe

Din cauza numărului crescut de turişti străini infectaţi, Grecia testează din ce în ce mai mult la graniţe, iar cine vrea să intre în această ţară trebuie să completeze si acel formular obligatoriu! Amenda este de 500 de euro pentru nerespectarea regulilor.

Citeste si: Imunizare zero în fața COVID-19? Un nou studiu îi surprinde pe oamenii de știință

Atenţie, însă! Grecia poate modifica fără preaviz condițiile de intrare pe teritoriul național, aşa că trebuie să verificaţi site-urile oficiale înainte de a pleca la drum!

Ungaria ne are în vizor

Şi Ungaria ne are în vizor din cauza exploziei de îmbolnăviri la noi! Va revizui astăzi regulile de călătoriile având în vedere că la ei nu există transmitere comunitară, ci doar focare pornite de la persoane întoarse din străinătate.

Citeste si: Un nou record în criza COVID-19. Autoritățile au anunțat cel mai mare număr de cazuri noi de coronavirus de până acum  

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si