VIDEO| Trei zile de distracție pe litoral. Mii de români au petrecut minivacanța de Rusalii la malul mării

Au fost trei zile de foc în care turismul românesc a luat o gură de aer proaspăt după aproape trei luni de hibernare. De departe, litoralul e cel mai câștigat. Aici, oamenii au dat uitării orice virus și restricții și au petrecut ca și cum ar fi fost ultimul weekend de distracție.

Author: R.B. luni 08 iunie 2020 , 19:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Descătușați și parcă neobosiți, turiștii care au invadat plajala din Vama Veche, au făcut să vibreze întreaga stațiune și în a treia noapte de huzur. Muzica a stors din ei și ultimul strop de energie, dar nu s-au lăsat duși până dimineață.

Au uitat de toate grijile de pe pământ și acești doi tineri din Ploiești. La fel ca pentru mulți alții, restricțiile din starea de alertă parcă i-au făcut să guste viața cu un nesaț și mai mare! Nici nu a mai contat că ringul era pe plajă sau pe străzile cu

terase....

Și uite așa.... vamaioții s-au încălzit ca să răzbească cu brio unei nopți destul de răcoroase.

Citeste si: VIDEO| Marea i-a chemat la ea! Mii de turiști pe litoral

Citeste si: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Cum s-a crăpat de ziuă, oboseala de pe chipuri a dispărut miraculos, iar străzile stațiunii s-au umplut iar de lume care a animat Vama astfel încât nimic nu dădea de bănuit că noaptea fusese albă.

Pe plajă, alt puhoi de oameni care trag cu dinții de ultima zi din minivacanță ca să profite de fiecare strop din apa mării și de fiecare adiere de vânt sau rază de soare.

Lili și-a adus pentru prima oară în vamă iubitul, pe Damian, un tânăr pilot de origine olandeză stabilit în București.

Citeste si: VIDEO| Cluburile exclusiviste din Mamaia Nord s-au redeschis

Alții au lăsat deoparte statul la plajă și s-au apucat să culeagă amintiri... foto. Această tânără, de pildă, a îmbrăcat costumul de baie și pantofii de dans pentru o sesiune de poze.

Citeste si: Fenomen rar pe litoral. Ce ne aduce prognoza meteo?

Cu greu s-au despărțit turiștii de litoral. Unii spun că ar putea trăi așa... o viață întreagă. Alții au coborât cu picioarele mai aproape de pământ și au realizat în cele din urmă că de mâine încep munca. Una peste alta, pentru hotelieri a fost un weekend plin. Peste 15 mii de turiști au ales stațiunile de la malul mării.

Mulți dintre cei care au fost pe litoral aveau sejururile plătite pentru minivacanța de 1 mai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si