VIDEO | Ucisă de soțul pe care îl bănuia că are amantă

Neîncrederea soției i-a luat mințile unui bărbat din Bacău după mai bine de 30 de ani de căsnicie. Înfuriat că ea îl suspectează că are o amantă, individul a ucis-o cu sălbăticie. Mai șocant este că deși femeia a strigat după ajutor, nimeni n-a intervenit. Copiii au fost cei care au sunat la 112, speriați că părinții lor nu le răspund la ușă.

Author: D.S. miercuri 15 ianuarie 2020 , 20:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În fotografii, păreau familia perfectă și chiar dacă se apropiau de nunta de argint, soții încă se descopereau unul pe celălalt: ea avea 48 de ani, iar el 55 și se bucurau de dragostea celor doi copii- un băiat în vârstă

de 30 de ani și o fată de 17. Călătoreau mult și nu se sfiau să-și arate afecțiunea, pe rețelele de socializare. Povestea de dragoste aparentă s-a destrămat însă aseară când din apartamentul soților au răzbătut țipete.

Între cei doi soți, scandalul ar fi pornit subit, când ea l-a întrebat dacă are pe altcineva. Înfuriat peste măsură, bărbatul a început s-o bată. Țipetele înfiorătoare au trezit tot blocul însă nimeni n-a avut curajul să intervină.

Fără pic de milă, cel acuzat de infidelitate a continuat să-și lovească soția cu sălbăticie. Nu s-a mulțumit s-o vadă îngenuncheată de durere și după minute în șir de chin, a sugrumat-o.

Imediat după scandalul sângeros, în bloc s-a așternut o liniște de moarte.

TUDOREL BUTOI- psiholog criminalist: Această apatie reacțională este creată și de faptul că fiecare dintre cei care ar trebuie să intervină le au pe ale lor. De ce să intervin la vecinul? O ciufulește pe Mariana așa cum i-am făcut și eu Rodicăi acum două săptămâni. Deci, ne așteaptă, stimați telespectatori, posibilitatea să trăim și mocirlim într-o existență provocatoare cu abateri de la etică, morală și lege.

Citeste si: VIDEO| Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru viol, omor și profanare de cadavre. Avertismentului criminalistului Tudorel Butoi

Crima a fost descoperită chiar de copii. Îngrijorați că părinții lor nu răspund la telefon, aceștia le-au bătut la ușă. Tatăl a refuzat să deschidă și în cele din urmă, fiul și fiica au sunat la 112. Când pompierii și polițiștii au spart ușa, au descoperit imaginea de coșmar.

Bărbatul și-a distrus familia, într-o clipă de nebunie. Dacă ar fi dat dovadă de calm și cumpătare, soția lui ar fi trăit.

Ucisă de soțul pe care îl bănuia că are amantă. Reacția lui Tudorel Butoi

TUDOREL BUTOI- psiholog criminalist: Oamenii judecă și reacționează în alb și negru. Oameni buni, vă spun una în calitate de psiholog: nu se sfârșește pământul din așa ceva, sunt episoade vremelnice, rătăcitoare între parteneri care au 30 de ani de viață, copii mari. Aceste chestiuni pot fi contolate, evitate, atenuate.

Individul ar putea fi arestat preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 25 de ani de închisoare.

Citeste si: Descoperire macabră în Moldova. Doi bărbați și o femeie au fost uciși în propria casă de un tânăr de 21 de ani


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si