VIDEO | Ugur Yesil, omul de afaceri al anului. Performanța Kanal D, recunoscută

KANAL D a obtinut încă un premiu de excelentă. Domnul Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D a primit trofeul și diploma pentru CEO-ul anului, în cadrul prestigioasei Gale de excelentă în afaceri 2019.

D.S., miercuri 27 noiembrie 2019 , 13:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Televiziunea Kanal D este un jucător important pe piață media din România si s-a remarcat prin rezultate spectaculoase și printr-o creștere constanta, de la an la an.

În primele zece luni ale anului 2019 postul nostru s-a clasat pe locul doi în audiențe, pe targetul Național, în Prime Time, intre orele 20.00 si 24.00, și a înregistrat o creștere de 13% în primele opt luni ale anului în curs, comparativ cu 2018.

CEO-ul KANAL D, domnul Ugur Yesil, a fost cel care a primit premiul pentru CEO-ul anului 2019. Acest nou trofeu incununeaza rezultatul unui management performant, al viziunii unui lider care a reușit, într-o piață extrem de concurențiala, să își motiveze echipă și să o conducă spre îndeplinirea obiectivelor.

Citeste si: VIDEO | Petrecere în familia Kanal D

UGUR YESIL- CEO KANAL: „Sunt extrem de mândru pentru succesul înregistrat de noi împreună, cu toată echipă. Trăiesc un sentiment greu de explicat, dar simt că am făcut asta și putem și mai mult. O să facem și mai mult. Sunt așa de fericit și norocos că fac parte din această echipă și să primesc un astfel de premiu!

Ugur Yesil este un lider cu multe prespective care a știut dintotdeauna să fie alături de echipă și să o motiveze.

COMSIN CERNAT, vedetă Kanal: E un premiu care, din punctul meu de vedere, vine într-o ordine firească a muncii pe care el a despus-o. Are aceste calități de lider, înțelege foarte bine business-ul.

O gală prestigioasa unde personalitati din diferite domenii și-au adjudecat un premiu de excelentă. Printre cei care au impresionat cu activitatea de până acum a fost și Lamia Beligan, fiică marelui actor Radu Beligan.

Pe scenă au mai urcat și vedetele postului nostru de televiziune care au înmânat premii profesioniștilor care s-au remarcat de-a lungul timpului în lumea afacerilor. Cu această ocazie ne-au dezvăluit și care este opnia lor in ceea ce privește succesului și ascensiunea KANAL D pe o piață extrem de concurențiala..

ILINCA VANDICI, vedetă Kanal D: Dumnezeu ne-a dat ocazia să venim la muncă cu drag și cu dragoste ceea ce este mai important că orice în lumea asta să simți că ești iubit și apreciat 15:28

SILVIA IONITA, prezentator Știrile Kanal D: Eu cred că au știut oamenii ăștia să-și aleagă oamenii cu care vor merge la drum , au știut că sunt oameni de drum lung. Iată-ne””.

Si pentru ca imaginea oamenilor de afaceri trebuie sa fie impecabila, Adina Buzatu a venit cu o colectie dedicata barbatilor.

COSMIN STÂNGACIU, general manager Business Arena: Anul acesta am premiat CEO-ul KANAL D pentru creșterile remarcabile și pentru ratingul cu care a depășit toate asteptarileprevizonat. Am premiat excelența în business.

Citeste si: Kanal D aniversează 12 ani cu Radio Impuls in portofoliul Dogan Media

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si