VIDEO | Ultimele aplauze pentru Tamara Buciuceanu

Ultimele aplauze au răsunat astăzi pentru ceea ce a fost marea actriță a teatrului românesc. Tamara Buciuceanu a fost condusă pe ultimul drum de familie, prieteni apropiați, mari actori sau oameni simpli - care au apreciat talentul și dăruirea artistei.

D.S., vineri 18 octombrie 2019 , 20:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Actriţa şi-a dedicat întreaga carieră oamenilor - iar ei nu au uitat să o răsplătească nici în cel din urmă ceas.

Alexandru Arșinel, apropiat dintotdeauna de marea actriță, şi-a stăpânit cu greu lacrimile.

Citeste si: VIDEO | Tamara Buciuceanu, condusă pe ultimul drum. Alexandru Arșinel: Să-i transmită Stelei că mi-e dor de ea!

ALEXANDRU ARȘINEL: Câteodată mai spunea: Arșinică, mi-e greu să respir.

Suferința cauzată de problemele de sănătate nu a făcut-o pe Tamara să-și piardă nici bunătatea și nici pofta de a trăi - iar pentru ea - viața însemna teatru.

DANIELA NANE, actriță: A jucat până la vârsta de 88 de ani și ar mai fi jucat dacă ar mai fi putut, iubea scena, iubea colegii.

La înmormântare, au răsunat onoruri militare - un omagiu demn de moștenirea inestimabilă pe care Tamara Buciuceanu ne-o lasă.

Tamara Buciuceanu a fost decorată cu Ordinul „Steaua României” în grad de Cavaler. Acest lucru s-a întâmplat datorită carierei sale impresionante pe care acum o lasă moștenire poporului român.

Citeste si: Motivul pentru care Tamara Buciuceanu-Botez nu va fi înmormântată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Află cine a luat decizia

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si