VIDEO: Un arbitru de la Cupa Davis a ajuns la spital, dupa ce un jucator l-a pocnit cu mingea in ochi

Incident incredibil la meciul de Cupa Davis dintre Canada si Marea Britanie. Arbitrul a ajuns la spital dupa ce a fost pocnic cu mingea in ochi de jucatorul canadian Denis Shapovalov.

A.S., luni 06 februarie 2017 , 11:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Shapovalov era condus de Kyle Edmund cu 6-3, 6-4, 2-1, dupa o ora si 18 minute, in momentul in care, frustrat, a lovit mingea foarte puternic catre lateralul terenului si l-a lovit din greseala pe arbitrul Arnaud Gabas. Arbitrul de scaun a fost lovit in ochiul stang, el fiind transportat apoi la spitalul din Ottawa pentru a i se evalua starea. Canadianul a fost descalificat imediat pentru comportament nesportiv. “Jucatorul s-a dus in cabina arbitrului, unde acesta primea ingrijiri, si si-a cerut scuze”, s-a scris pe site-ul daviscup.com. In urma acestei descalificari, Marea Britanie a castigat intalnirea de la Ottawa cu scorul general de 3-2. Britanicii vor intalni in sferturile de finala, in perioada 7-9 aprilie, echipa Frantei.

Shapovalov era condus de Kyle Edmund cu 6-3, 6-4, 2-1, dupa o ora si 18 minute, in momentul in care, frustrat, a lovit mingea foarte puternic catre lateralul terenului si l-a lovit din greseala pe arbitrul Arnaud Gabas. Arbitrul de scaun a fost lovit in ochiul stang, el fiind transportat apoi la spitalul din Ottawa pentru a i se evalua starea, scrie ziarul Adevarul.

Canadianul a fost descalificat imediat pentru comportament nesportiv. “Jucatorul s-a dus in cabina arbitrului, unde acesta primea ingrijiri, si si-a cerut scuze”, s-a scris pe site-ul daviscup.com. In urma acestei descalificari, Marea Britanie a castigat intalnirea de la Ottawa cu scorul general de 3-2. Britanicii vor intalni in sferturile de finala, in perioada 7-9 aprilie, echipa Frantei.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si