VIDEO - Un bărbat a fost accidentat de tencuiala căzută de pe un bloc

Un incident grav s-a produs în Capitală, pe un bulevard circulat. Un bărbat a fost lovit de o bucată de tencuială căzută de pe fațada unui imobil cu 10 etaje.

Iulian Ciurea, miercuri 02 decembrie 2020 , 19:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Plin de sânge, bărbatul din imagine a reușit să le povestească martorilor ce s-a întâmplat. O angajată de la un centru medical din apropiere a sunat la 112.
O tragedie se poate produce oricând. Tencuiala de pe acest bloc situat pe bulevardul Iuliu Maniu se poate desprinde din mai multe locuri. După incidentul de sâmbătă, polițiștii au împrejmuit zona.

Accident pe bulevard. Tencuiala căzută de pe bloc a lovit un bărbat

- Cum să nu-mi fie frică?! Înseamnă că ești inconștient dacă nu înțelegi!
- Ați mai vazut zone de felul ăsta, blocuri cu probleme?
- Tot Militariul, spun oamenii.
Părinții se tem mai ales pentru cei mici.
„Sigur că mi-e teamă și cu copilul, au rupt banda asta!”

Banda a fost călcată în picioare și, oricum, majoritatea trecătorilor o ignoră.
„Oamenii nu respectă benzile astea, uitați-le cum sunt. da, sunt călcate în picoare. Eu, de pildă, acum mă întorc. E mai sigur așa!”, spun oamenii.

Sute de clădiri sunt într-o situație similară sau chiar mai gravă. Aceste imagini sunt surprinse în sectorul 5, de pildă. Ne mutăm și în buricul Capitalei.
Semnalizarea pericolului printr-un astfel de anunț nu rezolvă problema.

Capitala lăsata ani de zile în paragină se răzbună. Tencuiala cade de pe clădiri

„Asociația de proprietari nu scapă complet de despăgubiri dintr-un singur motiv: dacă pericolul există din cauza noastră, atunci trebuie să-l facem să dispară și nu doar să-l semnalăm pentru trecători”, spun avocații.
Instanța poate acorda despăgubiri mai mici victimei, dacă se demonstrează că a ignorat anunțul, dar răspunderea proprietarilor nu dispare. În cazul unei tragedii, lucrurile sunt și mai grave.
„Răspunderea penală nu este atenuată de anunțul de avertizare a pericolului”, spun avocații.
Proprietarii sunt obligați să întrețină clădirile și să se asigure că acestea nu devin un pericol pentru trecători.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Survivor Romania 2021,  prima eliminare. Cine a fost eliminat aseara de la Survivor... Survivor Romania 2021, prima eliminare. Cine a fost eliminat aseara de la Survivor Romania
demamici.ro
A născut un bebeluș de 6,01 kg, natural, fără epidurală. Băiețelul a venit pe lume la... A născut un bebeluș de 6,01 kg, natural, fără epidurală. Băiețelul a venit pe lume la 40 de săptămâni | Demamici.ro
b1.ro
A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut... A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !
monitorulcj.ro
Două petreceri private din Capitală au fost „sparte” de polițiști. S-au dat amenzi de... Două petreceri private din Capitală au fost „sparte” de polițiști. S-au dat amenzi de peste 30.000 de lei
infoactual.ro
Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum” Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum”
infoactual.ro
Cel mai fraged șnițel de porc. Rețetă delicioasă. Va ieși crocant și extrem de delicios Cel mai fraged șnițel de porc. Rețetă delicioasă. Va ieși crocant și extrem de delicios
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si