Camionul care transporta peste 400 de ovine s-a răsturnat joi după-amiază pe Drumul Național 67, în localitatea Pietrari din județul Vâlcea, potrivit ISU Vâlcea. 

Citeste si: Un tânăr s-a stins din viață după ce a fost lovit de tren

Ce s-a întâmplat la fața locului

În urma accidentului agresiv produs pe DN67, două persoane au fost rănite, respectiv șoferul autoturismului și pasagerul său.

Șoferul este un bărbat de naționalitate egipteană care în urmă accidentului, a resimțit dureri toracice. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD Bunești și ulterior transportat la UPU Vâlcea. Pasagerul său, în schimb, refuză îngrijirile medicale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

La momentul accdientului, în camion se aflau peste 400 de oi. Acestea au fost evacuate de către pompieri, iar un alt camion a fost apoi chemat pentru a prelua animalele rămase în viață. 

Unele animale nu au supraviețuit, iar pentru acestea a fost sesizată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA).

Citeste si: Un bucureștean de 51 de ani a murit într-un accident produs pe autostradă, în Sibiu

Care sunt primele declarații de la fața locului

”În urma accidentului au rezultat două victime conştiente, neîncarcerate. Un bărbat de naţionalitate egipteană acuza dureri toracice. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD Buneşti şi este transportat la UPU Vâlcea. Cea de-a doua persoană refuză transportul la spital”, a transmis ISU Vâlcea

Citeste si: Accident grav, în județul Giurgiu. Un bărbat a ajuns de urgență la spital

„Joi, 22 septembrie 2022, polițiștii  vâlceni au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național 67 a avut loc un eveniment rutier, soldat cu o victimă. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat în timp ce conducea un camion pe Drumul Național 67, în localitatea Pietrari, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Camionul era încărcat cu aproximativ 400 de ovine. În urma impactului a rezultat o victimă, pasager în camion, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, au precizat polițiștii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si