VIDEO - Un copil din Capitală a fost lovit de trei mașini pe trecere

Un copil de 11 ani din Capitală a sfârșit zdrobit de trei mașini pe o trecere de pietoni. Unui dintre șoferi, care are 18 ani, abia luase permisul de conducere.

Author: Iulian Ciurea vineri 18 decembrie 2020 , 19:24

Cel care l-a lovit pe micuţ are doar 18 ani şi abia reuşise să obţină permisul de conducere în urmă cu două luni.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Băiatul de 11 ani traversa strada către locul de joacă, unde îl aşteptau alţi doi copii, când o maşină care circula cu viteză l-a lovit din plin. Martorii la această tragedie spun că nu vor uita curând ce le-a fost dat să vadă.
„A venit un Logan roşu de pe partea cealaltă, l-a izbit într-o altă maşină care l-a aruncat într-un tir şi l-a zdrobit efectiv”, spune un martor.

Copilul lovit pe trecere din Capitală n-a avut nicio șansă de supraviețuire

Cel care l-a lovit pe micuţ are doar 18 ani şi abia reuşise să obţină permisul de conducere în urmă cu două luni. Medicii ajunşi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic să-l salveze pe băiat.


„Erau o mulţime de echipaje de pompieri şi poliţie”, spune un martor.

Cunoscuţii familiei spun că băiatul era în grija unchiului său. Părinţii sunt plecaţi la muncă, în străinătate, tocmai ca să-i asigure copilului lor un viitor cât mai bun.
„Eu, când am auzit, a fost ca un şoc pentru mine. Era un copil foarte cuminte. Eu sunt foarte afectat, căci cu o zi înainte vorbisem cu el”, spune o rudă.

Oamenii care locuiesc pe strada Turnu Măgurele din Sectorul 4 al capitalei susţin că această trecere de pietoni este una foarte periculoasă. Pe aici traversează cel mai des copii şi vârstnici, întrucât face legătura între o biserică şi un loc de joacă.

„Deşi desparte o şosea cu câte două benzi pe sens, pe care maşinile circulă cu mare viteză, trecerea de pietoni nu este seamforizată şi nu există limitatoare de viteză. Astfel, o clipă de neatenţie poate fi fatală”, relatează reporterul Kanal D, Claudia Costanidiș.

Copilul a fost lovit pe o trecere de pietoni unde sunt tot timpul accidente

„Cel puţin trei accidente am prins din care două persoane le-am dus eu. Foarte periculoasă, foarte periculoasă! Sunt trei-patru treceri în zonă foarte periculoase!”, spun oamenii.
Acum, pe numele şoferului care l-a lovit primul pe copil a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ceilalţi doi şoferi implicaţi în accident vor avea calitate de martori.

Tot aseară, un camion de la aceeaşi firmă cu maşina sub care a sfârşit băiatul de 11 ani a făcut prăpăd pe şoseaua Sălaj din capitală. Autovehiculul s-a izbit de doi copaci, pe care i-a dărâmat pe carosabil şi peste maşini. Au fost rupte şi cablurile electrice, iar riscul de a se produce un incendiu a fost foarte mare. În total, cinci maşini au fost avariate, ore bune oamenii din zonă nu au avut curent electric, iar traficul a fost restricţionat timp de zeci de minute.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si