VIDEO - Un criminal eliberat condiționat a făcut un accident violent la volan

Scene incredibile s-au scurs la Constanța, unde un criminal eliberat condiționat - băut fiind la volan, a provocat un accident violent. La poliție, a izbucnit în plâns.

Author: Iulian Ciurea miercuri 10 februarie 2021 , 19:22

accident violent  criminal
Accidentul provocat de criminal
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

El este criminalul eliberat din închisoare, care începe să plângă atunci când vede că polițiștii îl încătușează. Mai mult nervos decât sensibil atunci când vede că soarta îi e tot după gratii, tânărul de 27 de ani, care provocase cu puțin timp înainte un accident în

localitatea Ovidiu, începe să se certe cu oamenii legii:

„Bă, ți-am suflat în fiolă? Nu țipa la mine. Ia uite, mă, mi-a pus cătușele. Să moară mama, mi-a pus cătușele. Băi, mi-au pus cătușele ăștia”, striga bărbatul.

Accident violent provocat de un criminal eliberat condiționat

Ismet Okurogullari avea o alcoolemie de 0,8 miligrame în aerul pur expirat, atunci când s-a urcat la volan. Conducea cu viteză în localitatea Ovidiu, iar când mașinile din fața sa au încetinit să acorde prioritate pe trecerea de pietoni, individul n-a apucat să frâneze și a intrat pe trotuar, izbindu-se puternic de un stâlp pe care l-a dărâmat.

Unul dintre șoferi a fost ușor rănit, iar autoritățile sosite la caz l-au pus pe recidivist să sufle în fiolă. Apoi, l-au dus cu forța la spital pentru probe biologice, acolo unde tânărul băut a încercat să fugă.

Pe când avea doar 17 ani, Ismet a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce a omorât în bătaie un om, la un bar din orașul Constanța. L-a supus torturii ore-n sir, iar victima sa abia a ajuns cu viață acasă. După câteva zile, cel snopit în bătaie a murit din cauza loviturilor violente. Acum, tânărul recidivist a fost reținut și va ajunge- cel mai probabil- din nou după gratii.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si