VIDEO| Un deținut, care a evadat în urmă cu patru luni, a fost prins de săteni

Un film de acțiune cu protagoniști din Bărăgan a fost pus în scenă în comuna ialomițeană Marsilieni. Un deținut, care a evadat în urmă cu patru luni, a fost prins de sătenii sătui să mai fie prădați. După ce individul le-a furat toate proviziile de prin gospodării, chiar și animalele, oamenii au pornit pe urmele lor ca niște veritabili detectivi. Și l-au găsit înaintea polițiștilor, ascuns într-o colibă, încropită într-un lan de porumb.

Author: Mircea Pop vineri 17 iulie 2020 , 19:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Episoadele în care marsilienii din Bărăgan au jucat cu adevărat ar putea fi oricând un scenariu de succes pentru un film de Oscar.

Dar pentru început să facem cunoștință cu personajele principale. Marinel e răufăcătorul fugar, un deținut care evadase în urmă cu patru luni. Petre Roman e ciobanul-detectiv care a reușit să-i dea de urmă și să pună mâna pe el înaintea polițiștilor. Iar nea Albină, păgubitul. Gospodăria lui a ieșit cea mai șifonată după spargerile date de infractor. Individul se ascundea pe un câmp, într-o colibă, spun sătenii, iar după lăsarea serii dădea atac după atac.

Alți săteni le-au spus polițiștilor că l-ar fi văzut pe Marinel trecând râul Ialomița înot cu două oi furate de la un cioban.

Oamenii au mers pe urmele infractorului

Oamenii spun că avea plete și o viteză neomenească, de aceea era greu de zărit. Dar Petre Roman avea să-i vină de hac. A strâns câțiva săteni și l-au urmărit pe răufăcător. Au dat de el ascuns într-un lan de porumb și au chemat poliția. Nea Albină ne duce pe urmele infractorului și ne arată ce urmărire ca în filme a fost pusă în scenă în acest lan o urmărire la care agenții ar fi

fost doar martori...

Citeste si: Fugar, prins de săteni după ce a evadat din închisoare. Poliția îl căuta de luni bune- VIDEO

Ce spune familia

Între timp, în satul vecin, mama deținutului spune că tânărul nu a dat pe acasă în cele patru luni de libertate și că l-a văzut ultima oară de anul nou. Cu ochii în lacrimi, femeia povestește că în urmă cu câțiva ani fiul ei a vândut tot și a plecat în Anglia după o fată cu care are și un copil! Ea, însă, l-a părăsit și de atunci... numai rele a făcut.

Citeste si: Un deţinut al Penitenciarului Satu Mare a evadat dintr-un punct de lucru, fiind căutat de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră

Acum, Marinel e după gratii. În coliba improvizată de el, polițiștii au mai găsit din vișinata furată de la nea Albină, dar și o găină.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si