Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine în aceste momente cu o autospecială de descarcerare, un autocamion cu două bărci, o ambulanță SMURD B2 si ambulanța SMURD TIM, în localitatea Babașești, pentru salvarea a doi tineri care au intrat în apele râului Someș cu un autovehicul. La fața locului a fost solicitat și elicopterul Smurd.

Potrivit primelor informații, una dintre victime, cu vârsta de aproximativ 18 ani, a fost scoasă din apă, în stare conștientă, primind îngrijiri medicale la fața locului.

Un tânăr de 17 ani, din Satu Mare, a căzut cu bicicleta pe traseu

În timp ce se afla pe un traseu de downhill, din stațiunea Șuior, un tânăr de 17 ani din Satu Mare a căzut cu bicicleta. Prietenii săi au sunat de urgență la 112.

În Stațiunea Șuior, un tânăr de 17 ani a căzut cu bicicleta. Acesta acuză dureri la nivelul bazinului.

El a fost găsit pe traseul din downhill din Șuior. Prietenii săi au sunat imediat la 112. Accidentatul a fost preluat și transportat de ambulanța din dotarea SPJ Salvamont Maramureș care ulterior a făcut joncțiunea cu echipajul SMURD.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Salvatorii se retrag la bază.

Un bătrân de 89 de ani, căutat de salvamontiștii maramureșeni

Salvamontiștii din Maramureș caută, încă de duminică seară, un bărbat de 89 de ani. El nu are probleme de sănătate, însă a plecat în pădure la cules de ciuperci și nu s-a mai întors acasă.

Salvamontiștii maramureșeni caută încă de duminică seară un bărbat în vârstă de 89 de ani, fără probleme medicale, care a plecat în pădure la cules de ciuperci.

El nu a mai revenit acasă și nici nu a apărut în locul în care era stabilit punctul de întâlnire cu rudele. După 5 ore de la dispariția bărbatului, rudele acestuia au dat alarma sunând la 112.

Bărbatul a fost căutat duminică 

„Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures s-au constituit în 2 echipe de cautare si au plecat de la baza Cavnic spre zona mentionata mai sus.

Vor fi utilizate în cautarea batranului echipamentele din dotarea serviciului, utv-ul pentru deplasarea in zona cu acces dificil precum si drona cu termoviziune si binoclul cu termoviziune si telemetrie”, potrivit Salvamont Maramureș. 

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Căutările de duminică au fost întrerupte spre dimineață, după mai bine de 6 ore. Traseul pe care se presupunea că ar fi coborât bătrânul, potrivit spuselor apropiaților, a fost verificat din scoarță în scoarță, inclusiv cu drona cu termoviziune. Din nefericire, salvatorii nu au găsit nimic.

Căutările se vor relua în cursul dimineții de luni, după ce Poliția va face din nou câteva verificări, potrivit sursei menționate anterior.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si