VIDEO | Un nou record mondial Guinness World Records pentru cele mai multe lumini LED aprinse simultan la Timișoara

La 135 de ani de cînd Timișoara devenea primul oraș iluminat public din Europa este timpul pentru o nouã premierã. Nu mai puțin de 6.288 de oameni, au participat la încercarea de a stabili un nou record mondial Guinness World Records pentru cele mai multe lumini LED aprinse simultan.

K.B., duminică 01 septembrie 2019 , 19:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fiecare persoana care a mers, aseara, in Piata Consiliul Europei din Timisoara, a primit o bratara luminoasa si un tichet de acces ce a fost scanat, astfel incat numarul participantilor a aparut, in timp real, pe un ecran amplasat pe scena.

Recordul actual pe care timisorenii spera ca l-au doborat este detinut de India. Exista însã reguli stricte ce trebuie respectate pentru ca recordul sa fie validat. Persoanele prezente au stat fãrã da depãseascã un spatiu special delimitat si au avut 15 minute la dispozitie sa porneascã bratarile din momentul în care s-a dat "start".

Citeste si: Tăriceanu: Viorica Dăncilă a ajuns să promită cam tuturor parlamentarilor ALDE chiar portofolii ministeriale, doar-doar îi va convinge să i se alăture, iar acum a scos pe "tarabă" funcţia de preşedinte al Senatului

Citeste si: Un tânăr de 15 ani și-a decapitat prietenul pentru că l-a prins stând de vorbă cu iubita lui

Oamenii nu au uitat însã nici de distractie. Într un suflet au cantat si au dansat de zor timp de 5 minute, atât cât a fost nevoie în încercarea de a stabili recordul.

Citeste si: „Elodia trăiește!” Motivul pentru care avocata ar sta ascunsă mai bine de 12 ani

Citeste si: Protestatarii din Hong Kong au ameninţat că vor bloca căile rutiere spre aeroport; Circulaţia trenurilor spre aeroport a fost suspendată

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si